fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
#MaziMeStrofilia στο πιο ξεσηκωτικό wine πάρτυ του καλοκαιριού
STROFILIA WINES

#MaziMeStrofilia στο πιο ξεσηκωτικό wine πάρτυ του καλοκαιριού

Η αγαπημένη Στροφιλιά διοργάνωσε το μεγάλο πάρτυ του φετινού καλοκαιριού για τους οινικούς της φίλους

Σε μια αξέχαστη βραδιά που δεν έλειψε σχεδόν κανείς το Σάββατο 25 Ιουνίου έγινε η μεγάλη καλοκαιρινή συνάντηση του οινοποιείου Στροφιλιά. Οι καλεσμένοι και φίλοι της Στροφιλιάς δοκίμασαν κρασιά από Πελοπόννησο και Αττική, καθώς είχαν και την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα ετικέτα της σειράς Σπάνιες Γαίες “Cara Sauvignon Blanc”.

Το Sauvignon Blanc, Single Vineyard, Cara – Σπάνιες Γαίες έχει εκπληκτικά αρώματα ώριμων εξωτικών φρούτων και καλοκαιρινών φρούτων με διακριτικά αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών. Έχει μια σπιρτάδα και μια οξύτητα με καλή λιπαρότητα, ισορροπημένο στόμα και διαρκής επίγευση. Κρασί πολύπλοκο, με προσωπικότητα, ιδανικό για θαλασσινά, ψητά ψάρια αλλά και λευκά κρέατα. Τέλειος συνδυασμός εξίσου με μανιτάρια και ριζότο λαχανικών.

strofilia vineyard

Το φαγητό ήταν προσεκτικά σχεδιασμένο με street food γεύσεις American style από τους Po’Boys, με άψογο ταίριασμα με τα κρασιά του οινοποιείου. Οι γλυκές απολαύσεις της βραδιάς ήταν δημιούργημα των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, ενώ όλοι οι καλεσμένοι και φίλοι της Στροφιλιάς διασκέδασαν υπό την rock’ n roll & disco μουσική. Τα παιχνίδια φυσικά δεν έλειψαν από την βραδιά καθώς όλοι οι καλεσμένοι μπορούσαν να πάρουν μέρος σε blind tasting των κρασιών της Στροφιλιάς και να βρουν μαζί με τους ειδικούς τη σωστή ποικιλία κρασιού! Η χαρά του παιχνιδιού δεν σταμάτησε εκεί και το δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς είχε να κάνει με τους λάτρεις της φωτογραφίας και τον διαγωνισμό «#Caramia». Η καλύτερη και η πιο δημοφιλής φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κέρδιζε μοναδικά οινικά δώρα από το οινοποιείο.

Όλοι οι φίλοι της Στροφιλιάς, συνεργάτες και επαγγελματίες του χώρου ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου και το επόμενο Strofilia Summer Party.

STROFILIA WINES

Η ιστορία της Στροφιλιάς 

Έχοντας στη διάθεσή της περισσότερα από 500 στρέμματα ιδιόκτητων, ενοικιαζόμενων και συνεργαζόμενων αμπελώνων στην Πελοπόννησο και στην Αττική, και με οινοποιεία στην Ανάβυσσο και στη Νεμέα, η Στροφιλιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο δυναμικές και εξωστρεφείς ελληνικές οινοπαραγωγικές εταιρίες.

Η Στροφιλιά ιδρύθηκε το 1980 από τον Γιάννη Μαλτέζο και τον Αχιλλέα Λαμψίδη, φτιάχνοντας έτσι μια από τις πιο γοητευτικές ιστορίες της νέας εποχής του ποιοτικού Ελληνικού κρασιού. Οι δύο φίλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σειρά ποιοτικών κρασιών από ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες θέλοντας κυρίως να ικανοποιήσουν τις δικές τους εσωτερικές αναζητήσεις. Το 1985 ίδρυσαν στο κέντρο της Αθήνας το πρώτο wine bar στην Ελλάδα, δείχνοντας έμπρακτα πως είναι περίπου 25 χρόνια μπροστά από την εποχή τους. Η επιτυχία ήταν και εξακολουθεί να είναι καταιγιστική, με την επόμενη γενιά να παίρνει σιγά- σιγά τα ηνία και να προσφέρει κρασιά ικανά να εντυπωσιάσουν απαιτητικούς οινόφιλους αλλά και ανεπιτήδευτους καταναλωτές. Έχοντας στη διάθεσή της περισσότερα από 500 στρέμματα ιδιόκτητων, ενοικιαζόμενων και συνεργαζόμενων αμπελώνων στην Πελοπόννησο και στην Αττική, και με οινοποιεία στην Ανάβυσσο και στη Νεμέα, η Στροφιλιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο δυναμικές και εξωστρεφείς ελληνικές οινοπαραγωγικές εταιρίες.

Οινοποιείο Στροφιλιά
Θέση Πατητήρια, Ανάβυσσος (οδός Χαλκιδικής, στο δρόμο προς την Κερατέα)
Info: 22910 41650 και 6944052851

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα