fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Luv n Roll
lun n roll

Luv n Roll

Του Ιωάννη Σταθόπουλου

Επισκεπτόμενοι για πρώτη φορά το Luv n Roll, μας υποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό ο bar manager Γιάννης Κουτσουράδης. Μας πήρε από το χέρι και μας ξενάγησε στον πολυεπίπεδο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, χώρο.

Ξεκινώντας, λοιπόν, από το 0 (μηδέν), συναντάμε το κυρίως μπαρ στο κέντρο, αρμονικά περιτριγυρισμένο από τραπεζάκια και πάσα. Διάσπαρτα φυτά δίνουν μια πολύ ωραία νότα. Σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή οι τοιχογραφίες. Συχνά πραγματοποιούνται και live εμφανίσεις, όπως τη μέρα που το επισκεφθήκαμε, δίνοντας ένα ακόμα twist. Ανεβαίνοντας λίγα σκαλιά, περνάμε στον ημιώροφο, ο οποίος μοιάζει με εξώστη που μας επιτρέπει να παρατηρούμε αφ’ υψηλού τους θαμώνες και φυσικά το μπαρ.

Luv n Roll - FlagInLife

Λίγο πιο ψηλά, στον πρώτο όροφο, συναντάμε το tattoo & piercing studio. Κι εδώ ίσως συνειδητοποιήσατε ότι κάτι σας θυμίζει το όνομα Luv n roll, αφού το όλο concept ξεκίνησε από την ομάδα του ομώνυμου tattoo studio στα Μελίσσια. Ο χώρος είναι κλειστός με τζάμια λόγω υγειονομικών κανονισμών, αλλά σίγουρα μπορείς να ρίξεις κάποιες κλεφτές ματιές και να ξανασκεφτείς εκείνο το τατουάζ που σκεφτόσουν να κάνεις. Αναμφισβήτητα, το studio συμβάλλει στην ποικιλία όσον αφορά το κοινό.

Λίγα σκαλιά ακόμα και φτάσαμε στην ταράτσα! Εδώ το vibe είναι πολύ διαφορετικό! Ένα “καθ’ όλα” tiki μπαρ δεσπόζει στο χώρο, με όμορφα τραπεζάκια, ενώ δεν θα ξέρεις αν πρέπει να χαζέψεις το άκρως εντυπωσιακό rural του GERA1 ή την Ακρόπολη, που φαίνεται πεντακάθαρα από την υπερυψωμένη πίσω πλευρά της ταράτσας. Εδώ, έπειτα από απαίτηση του κοινού, μπορείς να απολαύσεις κι ένα ναργιλέ μαζί με το tiki κοκτέιλ σου!

Φτάνοντας στο τέλος της ξενάγησης, περνάμε στο -1, όπου συναντάμε την κουζίνα και το εργαστήριο του μπαρ. Ένα παράθυρο μας δίνει τη δυνατότητα να κρυφοκοιτάξουμε λίγο τα μυστικά του Luv n roll. Επιστρέφοντας στο ισόγειο, βολευόμαστε στο ευμέγεθες μπαρ. Το ύψος είναι σωστό, τα σκαμπό όσο άνετα πρέπει και η επιλογή της επιφάνειας ενδιαφέρουσα.

Luv n Roll - FlagInLife

Στον κατάλογο των κοκτέιλ είμαστε βέβαιοι ότι θα βρεις κάτι για εσένα, είτε αυτό είναι ένα signature κοκτέιλ είτε ένα κλασικό (με twist ή χωρίς) ή ακόμα και από την κατηγορία με τα ελληνικά αποστάγματα. Όλα τα κοκτέιλ έχουν τη σφραγίδα του Luv n roll, χωρίς όμως να είναι φλύαρα. Είναι εμφανές ότι ο κατάλογος προκύπτει έπειτα από μελέτη και πάθος. Δοκιμάζοντας τις προτάσεις του Γιάννη, και  ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα, αλλά και πήραμε αυτό που περιμέναμε, όπως στην περίπτωση ενός άρτια εκτελεσμένου κλασικού Manhattan. Αναμφίβολα, η έκπληξη της βραδιάς ήταν ένα White Negroni, με μαστίχα, Suze κι ένα blend από λευκά Vermouth. Η λογική πίσω από αυτό το κοκτέιλ είναι να στραφούν προς τα πικρά ποτά αυτοί που “φοβούνται” να τα δοκιμάσουν. Η εκτέλεση εξυπηρετεί πλήρως το σκοπό, δίνοντας μας ελεγχόμενη πικράδα, γλυκά αρώματα και γνώριμες γεύσεις, εξερευνώντας παράλληλα το “άγνωστο”. Η κάβα του Luv n roll αποτελείται, κυρίως, από γνωστά σε όλους brands και μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις σχεδόν όλων. Η μικρή γεύση που πήραμε από την κουζίνα μάς άφησε πολύ ευχαριστημένους, αφού συνόδευσαν καταπληκτικά τα ποτά μας. Νόστιμες, ευπαρουσίαστες συνθέσεις με την πρακτικότητα των tapas.

Αν έπρεπε να επιλέξουμε μια λέξη για το Luv n roll και την ομάδα του, σίγουρα αυτή θα ήταν “πολυμήχανοι”! Διαφορετικές ιδέες, υπηρεσίες, τέχνες, προϊόντα, όλα σ’ ένα χώρο. Σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση το να διαπρέψει σε όλους αυτούς τους τομείς, αλλά εμείς πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι το Luv n roll θα κερδίσει αυτό το στοίχημα και θα είμαστε εκεί για να το γιορτάσουμε παρέα!

Luv n roll
All day bar

Καραϊσκάκη 14, Μοναστηράκι,  τηλ.:211 418 2422

Τιμή: 20-20 €

A` Δημοσίευση: 12.11.2023  Updated: 05.04.23

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα