fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
/
Η La Prairie μας αποκαλύπτει το Skin Caviar Harmony L’extrait
La Prairie Skin Caviar Collection

Η La Prairie μας αποκαλύπτει το Skin Caviar Harmony L’extrait

Η αναζήτηση της αρμονίας

Αρμονία: μία έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με την φύση, μια συμφωνία στοιχείων, ξεχωριστή αλλά ενωμένη. Από αμνημονεύτων χρόνων, οι καλλιτέχνες επιδιώκουν την αρμονία, θέλοντας να δημιουργήσουν μια δυναμική ισορροπία. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η αρμονία επιδιώκεται από πολλούς, λίγοι την κατακτούν.Τελειοποιείται από το Bauhaus – ένα καλλιτεχνικό κίνημα που διέπεται από τις αρχές της αρμονίας – από τον κανόνα στη λειτουργικότητα, από το συναίσθημαστη λογική, από την τέχνη στην επιστήμη.

Εμπνευσμένη από το Bauhaus, η La Prairie προσπάθησε να κατακτήσει την αρμονία της νιότης – μια αρμονία που είναι φευγαλέα. Αυτή η επιστημονική αναζήτηση κορυφώθηκε σε μια σημαντική ανακάλυψη με επίκεντρο τους συνδέσμους του δέρματος – τους κάθετους πυλώνες τηςεπιδερμίδας. Οι σύνδεσμοι της επιδερμίδας συσχετίζονται άμεσα με τη δομική σταθερότητα του προσώπου ολοκληρώνοντας την αρμονία του. Το 2022, η La Prairie έδωσε το έναυσμα για μία νέα εποχή στην ανόρθωση & σύσφιξη εστιάζοντας σε αυτούς τους κάθετους συνδέσμους της επιδερμίδας.

La Prairie Skin Caviar Harmony L' Extrait
La Prairie Skin Caviar Harmony L’ Extrait

Οι πυλώνες της αρμονίας

Δεδομένης της θεμελιώδους σημασίας τους, οι επιστήμονες της La Prairie σύναψαν μια συνεργασία με ένα ελβετικό βιοαναλυτικό εργαστήριο για να αναπτύξουν πρωτοποριακά πρωτόκολλα δοκιμών που τους επέτρεψαν να κατανοήσουν εις βάθος τη σύσταση των συνδέσμων της επιδερμίδας.

Ένα ορόσημο στην επιστήμη χαβιαριού

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας καταδεικνύουν κατηγορηματικά ότι η  γήρανση του δέρματος μπορεί να ανασταλεί και η δομή του να γίνει πιο πυκνή, αντιστρέφοντας τις επιπτώσεις του χρόνου.

Σύμφωνα με το παραπάνω, η La Prairie δημιούργησε ένα μοναδικό μείγμα χαβιαριού, υψηλής αποτελεσματικότητας, με σκοπό την αύξηση της πυκνότητας της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι το Caviar Infinite, στο οποίο συνοψίζονταιτριάντα πέντε χρόνια επιστήμης χαβιαριού.

La Prairie Skin Caviar Harmony L'Extrait Formula
La Prairie Skin Caviar Harmony L’Extrait Formula

Η αρμονία της νεότητας, τελειοποιείται

Εμπλουτισμένο με Caviar Infinite, το Skin Caviar Harmony LExtrait συμβολίζει μια νέα εποχή στην ανόρθωση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Πρόκειται για μια λεπτόρρευστη σύνθεσηαποτελούμενη απόεμφανή σταγονίδια,τα οποία απορροφώνται απαλά από την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή τους. Η υφή του Skin Caviar Harmony L’Extrait έχει την εξαιρετική ιδιότητα να μεταμορφώνεται σε ένα ανάλαφρο πέπλο που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και δημιουργεί άμεσα μία αίσθηση σύσφιξης προσφέροντας ένα μεταξένιο αποτέλεσμα. Με την πάροδο του χρόνου, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται εκ νέου σμιλεμένο, ο όγκος ανακτάται και η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται. Η αρμονία της νεότητας τελειοποιείται.

Το τελετουργικό της συλλογής Skin Caviar ξεκινά με την εφαρμογή του Skin Caviar Harmony L’Extrait αφού πρώτα έχουν ολοκληρωθεί τα βήματα του καθαρισμού και της τόνωσης της επιδερμίδας και έχει τοποθετηθεί η λοσιόν Skin Caviar Essence-in-Lotion. Η τελετουργία ολοκληρώνεται, με το Skin Caviar Liquid Lift και την Skin Caviar Luxe Cream για ακόμα καλύτερα & πιο ορατά αποτελέσματα. Η τελετουργία ανόρθωσης και σύσφιξης περνά σε μια νέα διάσταση.

Tο νέο προϊόν θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Attica, Hondos Center, Sephora, Galerie de Beauté και στα αντίστοιχα e-shops από 10/10.

 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα