fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Η craft μπύρα VOREIA στη μεγαλύτερη γιορτή ζύθου στο 5ο Thessaloniki Beer Festival 2022
voreia_portfolio

Η craft μπύρα VOREIA στη μεγαλύτερη γιορτή ζύθου στο 5ο Thessaloniki Beer Festival 2022

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2022 – Η premium craft μπύρα VOREIA συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στο Thessaloniki Beer Festival 2022, τη μεγαλύτερη γιορτή ζύθου στην Ελλάδα, από την 1η έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2022, στον εξωτερικό χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι χιλιάδες επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία στο περίπτερο 22 της έκθεσηςνα απολαύσουν αρκετές διαφορετικές εκφάνσεις της μπύραςVoreia, από τη μεγάλη γκάμα φρέσκων και ευκολόπιοτων κωδικών της. Η craft μπύρα VOREIA και η BeverageWorld,ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της, θα υποδέχεται τους επισκέπτες της στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερότης μεταξύ 17:00 – 00:00 την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο η προσέλευση θα γίνεται στις 12:00 – 00:00.

Ο κ. Γιάννης Μαρμαρέλλης, ιδρυτής της Siris Microbrewery, δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση: «Η Siris, ως μια από τις πρώτες μικροζυθοποιίες της χώρας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζειαπό αυτή τη μεγάλη γιορτή,η οποία αποτελεί μια στοχευμένη ενέργεια γιανα γνωρίσει ο καταναλωτής την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στον χώρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας και ιδιαίτερα της craft μπύρας. Για ακόμα μία χρονιά, θα είμαστε εκεί όπου χτυπάει ο παλμός της ελληνικής μικροζυθοποιίας και θα δώσουμε το παρόν με την πιο πολυδιάστατη μπύραπου φέρει άρωμα Ελλάδας. Ειδικά αυτή τη χρονιά, και μετά το δυναμικό επαναλανσάρισμα τηςη VOREIA συστήνεται σε ακόμα περισσότερους φίλους και μοιράζεται μαζί τους ποικιλίες και αρώματαμιας ποιοτικής, ελληνικής και ευκολόπιοτης φρέσκιας craft μπύρας».

Οι επισκέπτες του 5ουThessaloniki Beer Festival αυτή τη χρονιά θα έχουν την ευκαιρίανα γνωρίσουν και να απολαύσουν την VOREIAστο μεγαλύτερο beer garden – rest area που είχε ποτέ η διοργάνωση του φεστιβάλ, με άφθονο φαγητό και πολύ μουσική, που θα ανεβάσει τον ρυθμό και θααπογειώσει τη διάθεση των παρευρισκομένων.

 

Σχετικά με τη Beverage World

Η Beverage World, ιδρύθηκε το 2005, με στόχο να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές μοναδικές και ποιοτικές επιλογές, ενώ ταυτόχρονα να αποτελεί την πρώτη επιλογή προμηθευτή και συνεργάτη στο ελληνικό εμπόριο. Το σημερινό portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει τα κορυφαία προϊόντα που είναι γνωστά παγκοσμίως, όπως Lavazza, Gin Mare, Angostura, Appleton Estate, Frangelico, Crodino,  AXIA και πολλά άλλα.

Σχετικά με τον όμιλο PhotosPhotiades

Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, με μια ιστορία σχεδόν 80 ετών, κατέχει ηγετική́ θέση στην παραγωγή και εμφιάλωση ποτών, στην εμπορία ποτών και άλλων προϊόντων, στην ανάπτυξη γης και στον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Κροατία και Σλοβενία. Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, έχει συνάψει ένα ευρύ δίκτυο απαιτητικών διεθνών συνεργασιών και αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς και αξιόπιστους συνεργάτες εταιρειών κολοσσών παγκοσμίου φήμης, όπως Carlsberg, Diageo, Jose Cuervo, Danone, Gruppo Campari, Moet Hennessy, Osotspa, Lanson, Lavazza, Ασφαλιστικό κολοσσό ΑΧΑ και πολλές άλλες.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα