fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Η ART ATHINA γιορτάζει πίνοντας Bombay Sapphire

Η ART ATHINA γιορτάζει πίνοντας Bombay Sapphire

Το Ζάππειο έγινε τις προηγούμενες μέρες το σημείο συνάντησης του art crowd της πόλης με την πιο επιτυχημένη και διεθνή ART ATHINA -μέχρι σήμερα- να συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες σε ένα πανόραμα από πολύ σημαντικές και δραστήριες γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ART ATHINA γιορτάζει πίνοντας Bombay Sapphire - FlagInLife Εκεί έδωσε φυσικά το παρόν και το Bombay Sapphire, το premium gin που ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία και είναι πάντα δίπλα σε κάθε πειραματισμό και έκφραση.

Το Bombay Sapphire & Tonic σε παγωμένα cans ενθουσίασε τον κόσμο, που έσπευσε στην ART ATHINA για να ανακαλύψει τις σύγχρονες τάσεις της Τέχνης, τη σημαντική δουλειά καταξιωμένων καλλιτεχνών, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Η ART ATHINA γιορτάζει πίνοντας Bombay Sapphire - FlagInLife Ο ενθουσιασμός μεταφέρθηκε αργότερα» στο κέντρο της πόλης, στο μοναδικό Athénée της οδού Βουκουρεστίου, όπου διοργανώθηκε μεγάλο opening party της ART ATHINA με χορηγό φυσικά το Bombay Sapphire premium gin. Εκεί, στα πηγαδάκια που στήθηκαν μέσα και έξω, η σύγχρονη Τέχνη όπως έλαμψε στη φετινή ART ATHINA ήταν το κεντρικό θέμα.

Η ART ATHINA γιορτάζει πίνοντας Bombay Sapphire - FlagInLife Όμως, όπως συνηθίζεται πάντα σε ανάλογες γιορτές, η αξέχαστη βραδιά συνεχίστηκε και στο dancefloor, απολαμβάνοντας cocktails που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση: το ART LOVER (Bombay Sapphire Premium Gin, Premium Tonic Water & lime) και το GIN & CREATIVITY (Bombay Sapphire Premium Gin, Martini Prosecco, Pink Grapefruit Soda & a grapefruit slice)!

Η ART ATHINA γιορτάζει πίνοντας Bombay Sapphire - FlagInLife Δορυφορικά της ART ATHINA το Bombay Sapphire βρέθηκε τις ίδιες μέρες και στα ξεχωριστά εγκαίνια εκθέσεων σε μερικές από τις πιο σημαντικές γκαλερί της Αθήνας και έτσι δημιουργικά cocktails προσφέρθηκαν στην Breeder της οδού Ιάσωνος, στην Intermission και στην Carwan της οδού Πολυδεύκους στον Πειραιά, αλλά και στο νέο χώρο της Dio Horia gallery στην Ακρόπολη.

Η ART ATHINA γιορτάζει πίνοντας Bombay Sapphire - FlagInLife Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή του ΒΟΜΒΑΥ ART MONTH, μιας πρωτοβουλίας που φέρνει στο επίκεντρο τη σύγχρονη δημιουργικότητα και γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και της φαντασίας μέσω της Τέχνης και των απολαυστικών Bombay Sapphire Gin & Tonics που θα βρείτε σε επιλεγμένα bar από άκρη σ’ άκρη της πόλης*.

Η ART ATHINA γιορτάζει πίνοντας Bombay Sapphire - FlagInLife *Ακολουθήστε το Bombay Sapphire στο instagram @bombaysapphiregin.gr και ανακαλύψτε όλα τα συνεργαζόμενα bars της πόλης, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα πιο creative Bombay G&Ts, αλλά και όλα όσα έπονται κατά τη διάρκεια του BOMBAY ART MONTH.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα