fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ-Διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στα JAPAN AQUA AWARDS
theoni

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ-Διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στα JAPAN AQUA AWARDS

3 Platinum Αwards για το Φυσικό Μεταλλικό και το Ανθρακούχο Νερό & 1 Gold Award για την καινοτόμο χάρτινη συσκευασία

 Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ κατάφερε για άλλη μία φορά να διακριθεί εκτός των ελληνικών συνόρων, λαμβάνοντας τέσσερις νέες εξαιρετικά σημαντικές βραβεύσεις στο πλαίσιο της απαιτητικής διοργάνωσης JAPAN AQUA AWARDS, ξεπερνώντας πλέον τα  60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης. Το ΘΕΟΝΗ, το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιάτην ανωτάτη των διακρίσεων, το Platinum Award, με τριπλή βράβευση για την pet συσκευασία, τη γυάλινη φιάλη αλλά και το Ανθρακούχο Νερό ΘΕΟΝΗ σε γυάλινη συσκευσία ενώ η καινοτόμος100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία ΘΕΟΝΗ βραβεύτηκε με GOLD Award.

Διάκριση στον απαιτητικό διαγωνισμό των Water Sommelier της Ιαπωνίας

Τα JAPAN AQUA AWARDS, ένας θεσμός με ιδιαίτερα αυστηρές προδιαγραφές, διοργανώθηκαν γιατρίτη χρονιά από τη Japan Aqua Sommelier Association(J.A.S.A.) με στόχο την ανάδειξη της ελίτ των εισαγόμενων προϊόντων στην κατηγορία Νερού. Τα εξαιρετικά αυστηρά κριτήρια ποιότητας της επιτροπής (δημοσιογράφοι γεύσης και ειδήμονες στον τομέα της διατροφής καθώς και buyers των μεγαλύτερων εταιριών εισαγωγής) αλλά και η υψηλή αισθητική για την οποία διακρίνεται η Ιαπωνία, καθιστούν τη δεύτερη κατά σειρά τετραπλή βράβευση του ΘΕΟΝΗ ακόμα σπουδαιότερη και προσδίδουν ιδιαίτερη αξία στο ελληνικό brandπου ξεχωρίζει διεθνώς για τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

JAPAN AQUA SOMMELIER ASSOCIATION

Η ένωση Japan Aqua Sommelier Association(J.A.S.A.) ιδρύθηκετο 2008 και ασχολείται με τη διασύνδεση μεταξύ περιβάλλοντος, ανθρώπινης ύπαρξης, κουλτούρας και νερού ώστε με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει τη σπουδαιότητα της ποιότητας του νερού για μία καλή ζωή και υγεία.

Το ΘΕΟΝΗ αναβλύζει σε υψόμετρο 1100μ. στην Πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα