fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Εστιατόριο Tre in Lucina: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη
tre-in-lucina

Εστιατόριο Tre in Lucina: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη

Η Ρώμη αποτελεί έναν διαχρονικά αγαπημένο προορισμό – ποιος είναι αυτός που δεν μαγεύτηκε από την Αιώνια Πόλη. Η ιστορία, τα μνημεία της, η Τέχνη που ανθίζει παντού, οι άνθρωποί της και κυρίως το φαγητό της είναι οι λόγοι που κάνουν τους περισσότερους να την επισκέπτονται ξανά και ξανά.

Ένα από τα νέα εστιατόρια εκεί που ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό είναι το Tre in Lucina που βρίσκεται στην πιο avant garde πλατεία της πόλης, την Piazza Di San Lorenzo in Lucina, ανάμεσα στην Via Del Corso και στην Via Di Campo Marzio, ακριβώς απέναντι από το flagship store της Louis Vuitton. Εδώ δίνουν όλοι ραντεβού για πρωινό, μεσημεριανό, aperitivo και βραδινό στον εξωτερικό χώρο, αλλά και στη φιλόξενη και κομψή σάλα.

Εστιατόριο Tre in Lucina: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη - FlagInLife

Το εστιατόριο ειδικεύεται στην Cucina Romana προτείνοντας κλασικά πιάτα όπως τα Bucatinia l’amatriciana, τα ζυμαρικά Cacio e Pepe με αρωματικό Pecorino Romano και τις αγκινάρες alla Romana. Εξίσου δημοφιλή είναι η Carbonara, το ραγού Dal Bolognese, τα χειροποίητα gnocchi, τα οποία σύμφωνα με την παράδοση οι Ρωμαίοι τα τρώνε τις Πέμπτες, τα spaghettone με αυγοτάραχο και κυδώνια και οι κλασικοί κεφτέδες alla Romana, σε κόκκινη σάλτσα. Από τα κυρίως αξίζει να δοκιμάσει κανείς το σιγοψημένο αρνάκι στον φούρνο, τη μοσχαρίσια tagliata και το linguini με αστακό.

Πείτε ένα μεγάλο «ναι» στο aperitivo το οποίο ξεκινά να σερβίρεται από τις 16:00 και αποτελεί piece de resistance και αναπόσπαστο κομμάτι μίας μοναδικής εμπειρίας στη Ρώμη. Θα απολαύσετε το aperitivo σας μαζί με πεντανόστιμα stuzzichini (τυπικές ρωμαϊκές μπουκίτσες), καναπεδάκια, πιτσάκια και χειροποίητο finger food.

Εστιατόριο Tre in Lucina: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη - FlagInLife

Η γευστική εμπειρία στο Tre in Lucina ολοκληρώνεται με το il Tartufo Romano. Πρόκειται για ένα διάσημο σοκολατένιο γλυκό το οποίο αποτελείται από δεκατρείς διαφορετικές ποικιλίες Ελβετικής σοκολάτας. Η ιστορία του ξεκινά το 1946, η συνταγή του μέχρι και σήμερα παραμένει μυστική και πέρα από το Tre in Lucina μπορεί κανείς να το απολαύσει και στο αδελφάκι εστιατόριο Tre Scalini στην Piazza Navona.

Tre in Lucina
Piazza di S. Lorenzo in Lucina, 2
Τηλ: +39 06 8354 0220

 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα