fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Χρυσή διάκριση για τις νέες συσκευασίες οσπρίων της 3αλφα στα Supermarket Awards 2022
3alfa _ Kostas Karageorgiou

Χρυσή διάκριση για τις νέες συσκευασίες οσπρίων της 3αλφα στα Supermarket Awards 2022

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. τιμήθηκε με το Gold βραβείο για τις νέες συσκευασίες οσπρίων της στα φετινά Supermarket Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 στο Anais Club από την Boussias Communications.

 Συγκεκριμένα, η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. διακρίθηκε με το Gold Βραβείο στην κατηγορία «Νέα Συσκευασία» για τις νέες και άρτια σχεδιασμένες συσκευασίες οσπρίων 3αλφα, οι οποίες ξεχώρισαν στο ράφι από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους. Οι νέες συσκευασίες με τον εξαιρετικό σχεδιασμόκαι τη λειτουργικότητά τους αναδεικνύουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων της προσδίδοντας προστιθέμενη αξία σε όλη την κατηγορία.

Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η 3αλφα συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα και συσκευασίες με γνώμονα πάντα τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών. Επιπλέον, μέσω της ανανέωσης του μηχανολογικού της εξοπλισμού με νέες υπερσύγχρονες μηχανές συσκευασίας, η 3αλφα επιβεβαιώνει ότι δεν σταματά να επενδύει στους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις της, προσφέροντας τα κορυφαία προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της με ακόμα υψηλότερη ποιότητα και ασφάλεια, και σεβασμό στο περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής η 3αλφα αντικατέστησε την δευτερογενή συσκευασία από πλαστικό με χαρτοκιβώτιο από ανακυκλωμένο υλικό, μειώνοντας τη χρήση πλαστικού κατά 14 τόνους το χρόνο και την ενέργεια που απαιτείται για κάθε κιλό συσκευασμένου προϊόντος κατά 40%.

Ο κος Κωνσταντίνος Καραγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., δήλωσε με αφορμή τη νέα χρυσή διάκριση«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σημερινή διάκριση των νέωνσυσκευασιών οσπρίων 3αλφαπου αντικατοπτρίζουν την υψηλή ποιότητα και προσθέτουν αξία σε όλη την κατηγορία των οσπρίων. Τα όσπρια της 3αλφα είναι μέλη της κάθε ελληνικής οικογένειας, έχουν τον δικό τους χώρο στην «κληρονομιά» της γαστρονομίας όπως αυτή μεταδίδεται από γενιά σε γενιά και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Στόχος μας είναι τα όσπρια να διατηρηθούν ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών καθώς αποτελούν μία θρεπτική και νόστιμη υγιεινή επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή μας. Η διάκριση αυτή αποτελεί άλλη μία αναγνώριση της προσήλωσής μας στην ποιότητα αλλά και το σεβασμό μας στους συνεργάτες και τους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται για περισσότερα από 50 χρόνια. Γιατί στην Ελλάδα όσπρια θα πει 3αλφα!».

 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα