FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Kykloi by Priceless – Ένα νέο γαστρονομικό εστιατόριο με κοινωνικό αποτύπωμα από την Mastercard με chef τον Παύλο Κυριάκη, ανοίγει πολύ σύντομα στο Γκάζι
kiriakis 1

Kykloi by Priceless – Ένα νέο γαστρονομικό εστιατόριο με κοινωνικό αποτύπωμα από την Mastercard με chef τον Παύλο Κυριάκη, ανοίγει πολύ σύντομα στο Γκάζι

Ένα νέο εστιατόριο, με το όνομα Kykloi by Priceless αναμένεται να ανοίξει σύντομα στο Γκάζι, επί της οδού Βουτάδων 36, του οποίου η φιλοσοφία βασίζεται στη mindful cuisine.

Είναι μια διαφορετική προσέγγιση του φαγητού που δίνει έμφαση στην εποχικότητα και την εντοπιότητα, αλλά παράλληλα εστιάζει στη δημιουργία! Οι ελληνικές και οι μεσογειακές γεύσεις αναδεικνύονται μέσα από μια σύγχρονη και αυθεντική ματιά. 

Ο βραβευμένος chef Παύλος Κυριάκης θα επιμελείται του μενού και πατώντας στην ελληνική παράδοση και με σεβασμό προς αυτήν και τη βιωσιμότητα, θα επαναφέρει αγαπημένες γεύσεις.

Αυτό, όμως, που πραγματικά κάνει τη διαφορά είναι το γεγονός ότι η ελληνική κουζίνα επιτέλους συναντά έναν ουσιαστικό κοινωνικό σκοπό, δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα – το δικό τους ReStart.

Το πρόγραμμα ReStart είναι μια κοινωνική πρωτοβουλία της Mastercard, που υποστηρίζει την επαγγελματική και κοινωνική ένταξη ατόμων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μέσα από την εκπαίδευση και την απασχόληση στον τομέα της εστίασης.
Μέσα στην ομάδα του εστιατορίου θα ενταχθούν απόφοιτοι του προγράμματος, οι οποίοι θα εργάζονται κοντά στον σεφ και την ομάδα του. 

Το Kykloi by Priceless θα είναι ένας χώρος που θα ενώνει τη γαστρονομία με την κοινωνική ένταξη, την καινοτομία με την αυθεντικότητα.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.