Ένας οδηγός γεύσης με 50.000 αξιολογητές. Έχω την εντύπωση ότι μας δουλεύουν.
Φαίνεται ότι όσο περνάν τα χρόνια ο κόσμος ξεχνάει όλο και περισσότερο το τι σημαίνει ποιότητα στο χώρο της γεύσης. Παρα ταύτα οι θεσμοί που δίνουν βραβεία και κυρίως μιλάνε για το καλύτερο ή το αμέσως επόμενο φαγητό ή εστιατόριο κλπ καλά κρατούν. Πρόσφατα υπέπεσε στην αντίληψή μου ενα καινούργιο πόνημα το Taste Atlas, οποίος αξιολογεί κρίνει και αποφαίνεται για τα πάντα. Ποια κουζίνα είναι η καλύτερη, ποια συνταγή ειναι άξια βραβειου η αξίζει το πυρ το εξώτερον και φυσικά ενημερώνει και για το ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο. Αν και με μια εμπειρία 50 ετών περίπου είμαι σε θέση χωρίς να το ψάξω να αντιληφθώ τι κρύβεται πίσω από κάθε τι ανάλογο αποφάσισα να επισκεφτώ το συγκεκριμένο site απλά για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου και να επιβεβαιώσω την άποψή μου. Δεν θα πω πολλά πράγματα.Θα πω απλώς ότι διαβάζοντας την ταυτότητα το είδα ότι το εν λόγω site αναφέρει ότι έχει 50.000 άτομα ως αξιολογητές. Δεν θα το σχολιάσω ιδιαίτερα θα πω μόνο απλά το εξής. Αν κάνουμε μια μικρή έρευνα και και καταμέτρησουμε τον αριθμό των αξιολογητών που χρησιμοποιούν όλοι οι ανάλογοι αξιόπιστοι θεσμοί της υφηλίου το τελικο αποτέλεσμα δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 3.000 – 4.000 άτομα ακόμα κι αν καταμετρήσουμε όλους τους μεμονωμένους κριτές εστιατορίων της υδρογείου.Τι να πω; Απλά ουδέν σχόλιο.