fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Elunda beach: Πολυτελες, διεθνούς εμβέλειας,αλλά και με υψηλό γαστρονομικό επίπεδο
διονυσοσ

Elunda beach: Πολυτελες, διεθνούς εμβέλειας,αλλά και με υψηλό γαστρονομικό επίπεδο

Στο Elunda beach η πολυτέλεια και η ανεση των χωρών χαρακτηρίζεται και από γεύσεις ανάλογου επιπέδου

Ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν σας έχουν επιτρέψει μία διαμονή σε ένα από τα υπέρπολυτελή καταλύματα του Elunda beach αποκλείεται να μην έχετε μία εικόνα για το επίπεδο του για αυτά που προσφέρει και για την εμβληματική περιοχή στην οποία βρίσκεται. Εκτός όμως από όλα αυτά το Elunda beach αποτελεί είναι και ένα γαστρονομικό προορισμό.Κατ’αρχήν το κύριο εστιατόριο του ο Διόνυσος εδώ και πολλά χρόνια βραβεύεται από τους θεσμούς οι οποίοι έχουν σαν στόχο την ανάδειξη των καλύτερων χωρών φαγητό στην Ελλάδα. Ομως ένα ξενοδοχείο δεν είναι μόνο ένα εστιατόριο.Αντιθετα είναι τα πολλά εστιατόρια που συνήθως έχει είναι το room service είναι ο πρωινός μπουφές και τέλος είναι και το bar.

Ένας από τους κύριους στόχους της πρόσφατης διαμονής μας ήταν να δοκιμάσουμε και να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα αν οι συνολικές παροχές του ξενοδοχείου στο χώρο της γεύσης είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτά του γαστρονομικού εστιατορίου Διόνυσος. Προφανώς όταν λέμε ίδιος εννοούμε ανάλογες.Απο τις δοκιμές που κάναμε το συμπέρασμα προέκυψε αβίαστα. Καταρχην το ιταλικό εστιατόρια ο Αργοναύτης έχει ένα πραγματικά αξιόλογο επίπεδο και ίσως είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με ιταλική κουζίνα στην Κρήτη το ξενοδοχείο κάνει επίσης μία πολύ καλή πρόταση με αντικείμενο την γιαπωνέζικη περουβιανή κουζίνα με το εστιατόριο Blue lagoon το οποίο βρίσκεται σε μία στρατηγική θέση που επιτρέπει την απόλαυση της θάλασσας αλλά και του ξενοδοχείου

Ίδια γευστική επάρκεια απεδείχθη ότι υπάρχει και στο room service για όσους δεν θέλουν να βγουν από το δωμάτιό τους αλλά και για τον πρωινό μπουφέ από τον οποίο δε λείπουν Κρητικές σπεσιαλιτέ και δύσκολα φεύγει κάποιος δυσαρεστημένος. Κερασάκι στην τούρτα είναι και η δεξιότητα του προσωπικού που υπηρετεί τα bar τόσο σε ότι αφορά τις προτασεις των κλασικών κοκτέιλ αλλά και πρωτοτύπων καλοκαιρινών ιδεων. Αναμφισβήτητα το Elunda beach εκτός από πολύτελης είναι κι ένας γευστικός προορισμός υψηλού επιπέδου.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα