Το Atlantica Imperial Resort στη Ρόδο, με το event “Taste Greece” μας καλεί τον Σεπτέμβριο σ’ ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στην ελληνική κουζίνα.
Για πρώτη φορά, το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Atlantica Imperial Resort διοργανώνει ένα γαστρονομικό event που θα μας ταξιδέψει στην ελληνική κουζίνα. Στο “Taste Greece”, αυτό τον Σεπτέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις γευστικές προτάσεις 2 ταλαντούχων και καταξιωμένων chef. Πιο συγκεκριμένα, το Atlantica Imperial Resort θα φιλοξενήσει τους Αλέξανδρο Τσιοτίνη και Παναγιώτη Τζιουρτζιούμη σε2 βραδιές που καθεμιά τους υπόσχεται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, ένα ταξίδι γεύσης στην Ελλάδα.
Το event θα πραγματοποιηθεί στα βραβευμένα εστιατόρια του Atlantica Imperial Resort, Mylos και Blue Bay Fine Dining αντίστοιχα και στόχο του έχει να προωθήσει και να αναδείξει την ελληνική κουζίνα με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μόνο η αρχή ενός ταξιδιού γεύσεων από όλη τη Ελλάδα, όπου πρωτοπόροι της υψηλής γαστρονομίας από όλη την επικράτεια, θα παρουσιάζουν μενού με γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γευτούμε πιάτα με αναφορές από κάθε περιοχή.
Στις 16 Σεπτεμβρίου λοιπόν και στο εστιατόριο Blue Bay Fine Dining θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το μενού ενός από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας.
Ο ταλαντούχος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης, από το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο CTC, θα παρουσιάσει μια σειρά πιάτων, όπως Βελουτέ από καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο, και Ντολμά από μοσχάρι με σταφίδα και μαύρο σκόρδο. Η βραδιά θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία.
Ακολουθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο Mylos, ο Παναγιώτης Τζιουρτζιούμης, Head of Culinary-New Concepts της Temes και menu development του εστιατορίου Μπαρμπούνι.
Αυτή τη βραδιά, θα ταξιδέψουμε σε μονοπάτια υψηλής γαστρονομίας με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Θα απολαύσουμε τις εξαιρετικές γεύσεις του chef όπως Tαρτάρ γαρίδα κοιλάδος με ταραμά, λουίζα και σάλσα τομάτας με σανγκουίνι και Λαβράκι με άγρια χόρτα, μανιάτικη σαλάτα με αγκινάρες και πορτοκάλι και σάλτσα μυδιών με λεμόνι.
Αυτό το Σεπτέμβριο, το Atlantica Imperial Resort μας περιμένει για μια γευστική περιπέτεια που αξίζει να ζήσουμε. Μια περιπέτεια που η γαστρονομία μεταμορφώνεται σε μορφή τέχνης και κάθε γεύση από τα πιάτα που θα δοκιμάσουμε, αφηγείται ένα διαφορετικό κεφάλαιο από τον γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το Atlantica Imperial Resort στο τηλέφωνο +00302241057000 ή μέσω email στο: [email protected].
Για να δείτε τα μενού πατήστε εδώ.