fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
BOBBY’S GIN: To εμβληματικό spirit γιορτάζει τη φιλία στο THE FLANAGANS
BOBBYS

BOBBY’S GIN: To εμβληματικό spirit γιορτάζει τη φιλία στο THE FLANAGANS

Το Bobby’sGin είναι η εκλεπτυσμένη έκφραση του Ολλανδικού Θάρρους που τροφοδοτείται με Ινδονησιακό Πνεύμα. Φρέσκο, αρμονικό και συναρπαστικό πλημμυρίζει τις αισθήσειςμε αρώματα άρκευθου, μάραθου, κόλιανδρου και τριαντάφυλλου, ενώ το παρόν δίνουν το lemongrass, αλλά και  παραδοσιακά ινδονησιακά μπαχαρικά  όπως το γαρίφαλο, η κανέλα και το πιπέρι Ιάβας.

Το ισορροπημένο και ταυτόχρονα περιπετειώδες Bobby’s Gin έχει κατορθώσει να ενώσει τη Δύση με την Ανατολή – το ίδιο κάνει ήδη και με τις καρδιές των ανθρώπων με μεγάλη, μάλιστα επιτυχία. Απόδειξη, το ότι την Πέμπτη 08/12/2022, δύο φίλοι, οι γνωστοί bartenders Δημήτρης Λεκάκος και Γιάννης Πλατανίτης θα βρεθούν μετά από πολλά χρόνια ξανά πίσω από την μπάρα του αγαπημένου THE FLANAGANS, για το χατίρι του Bobby’s Gin.

Από τις 21:00 θα φτιάχνουν για όλους τρία signature cocktails βασισμένα σε εξωτικές γεύσεις τα οποία αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα γευστικά χαρακτηριστικά του Bobby’s Gin – το αγαπημένο του Flag είναι ήδη το Shizukesa, που στα ιαπωνικά σημαίνει γαλήνη και περιέχει Bobby’s Gin, Dassai Sake και γιασεμί. Είστε όλοι καλεσμένοι!

THE FLANAGANS (Περιστέρι Αιμιλίου Βεάκη 5)
ώρα προσέλευσης μετά τις  21:00

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα