fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
10 Χρόνια MoMix

10 Χρόνια MoMix

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 10 χρόνια MoMix αλλά και τα εγκαίνια του νεου χώρου, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 μετά τις 18:30,  Φιλοξενείται στο MoMix bar Kerameikos (Βουτάδων 36 11854 Γκάζι, Αθήνα, metro Kerameikos) Bazaar με δημιουργίες μόδας και τέχνης από Πάνο Απέργη και Γιώργο Συρίγα με σκοπό την ενίσχυση μέσω των εσόδων του “Δείπνου Αγάπης” .

Το Δείπνο αγάπης ξεκίνησε τη δράση του το 2014, ως μια ιδιωτική και αυτοχρηματοδοτούμενη πρωτοβουλία, με σκοπό την διανομή φαγητού και ειδών πρώτης ανάγκης σε άστεγους συμπολίτες μας στον ευρύτερο χώρο του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά.

Το 2019 προχωρήσαμε τις διαδικασίες ίδρυσης νομικού προσώπου, με τη σύσταση του «ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που κατοχυρώνει επίσημα τους σκοπούς της πρωτοβουλίας και δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να προσφέρουν τη βοήθειά τους, με στόχο την μετεξέλιξη της όλης προσπάθειας σε ένα εγχείρημα με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και πιο οργανωμένη δομή.

Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο βράδυ, εθελοντές συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που είτε προσφέρουν οι ίδιοι, είτε λαμβάνουν υπό μορφή δωρεάς από εταιρείες και τα διανέμουν σε αστέγους. Η διανομή ξεκινά στις 21:00, επισκεπτόμενοι τον κάθε έναν ωφελούμενο χωριστά σε «σημεία» ήδη χαρτογραφημένα στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά.

10 Χρόνια MoMix - FlagInLife

Η προσπάθεια συγκέντρωσε δεκάδες φίλους και υποστηρικτές, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν αυξηθεί τόσο οι εθελοντές όσο και οι άνθρωποι που φροντίζουμε:

Εθελοντές – Συγκεκριμένα συμμετέχουν παραπάνω 85 εθελοντές συνολικά στην ομάδα

Ωφελούμενοι – Η δυναμική μας αυτή τη στιγμή καλύπτει τους 350 ωφελούμενους σε κάθε μας εξόρμηση, κάθε Τρίτη, Πέμπτη & Σάββατο ήτοι περισσότερες από 54.500 ξεχωριστές «διανομές» ετησίως

Συμμετοχή επιχειρηματικής κοινότητας: Στη δράση μας έχουν συμμετάσχει με τη φυσική τους παρουσία περισσότερα από 200 στελέχη εταιρειών σε διάστημα ενός 6μήνου, προ πανδημίας

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ – Με τους ανθρώπους αυτούς γνωριζόμαστε με τα μικρά μας ονόματα. Η δράση μας βασίζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις, την εμπιστοσύνη και το ουσιαστικό ανθρώπινο ενδιαφέρον. Στο Δείπνο Αγάπης οι άνθρωποι αυτοί, είναι άνθρωποι μας..

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ – Επέκταση και εξέλιξη του “Δείπνου Αγάπης και των λειτουργιών του στις μεγάλες πληθυσμιακά πόλεις της Ελλάδας που υφίσταται πρόβλημα με αστέγους, συμπεριλαμβάνοντας τη διαμόρφωση ενός κέντρου Δείπνο Αγάπης, μέσα από το οποίο θα μπορέσουμε να γίνουμε μέρος της λύσης του προβλήματος.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ – Μέσα από την ανάπτυξη στοχευμένων και αλληλένδετων προγραμμάτων, στόχος μας είναι να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη λύση του προβλήματος, με την άμεση ανακούφιση και ιδανικά επανένταξη των ανθρώπων αυτών.

Μία νέα εποχή απλώνεται γεμάτη τέχνη, γεύσεις, αισθήσεις και εμπειρίες!
Η επανατοποθέτηση σημαίνει τη διαχρονικότητα, εξειδίκευση και διαρκή αναζήτηση του οργανισμού και όσων συντελλούν παντιοτρόπως στο να πραγματοποιηθεί το όνειρο που ακούει στο όνομα MoMix.
Διάβασε εδώ Τι αλλάζει στο MoMix

Ακολουθήστε το flaginlife.gr στο Google News για να λάβετε τις τελευταίες ειδήσεις, κριτικές και συμβουλές για το ποτό, τη διασκέδαση, το φαγητό και τα ταξίδια.

Περισσότερα