fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Τσικνοπέμπτη…the Po’ Boys way!

Τσικνοπέμπτη…the Po’ Boys way!

H παράδοση της Ελλάδας συναντά την Αμερικάνικη παράδοση σε ένα τραπέζι που στρώνεται από τους ειδικούς του κρέατος για τους φανατικούς του κρέατος, την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Η προβατίνα και η γουρουνοπούλα έχουν την τιμητική τους. Το κρέας καπνίζεται στο smoker για 10 ολόκληρες ώρες και σερβίρεται είτε σε χορταστική μερίδα είτε σε αφράτο ψωμάκι Po’ Boys και Brioche Burger Bun. Συνδυάστε το με White BBQ sauce, καραμελωμένα κρεμμύδια, καπνιστή ketchup, λιωμένα τυριά, Dijonnaise mayo, κρέμα μετσοβόνε και γλάσο από Bourbon και απογειώστε τη γεύση του σιγοκαπνιστού κρέατος.

Κι επειδή το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης είναι συνήθως γεμάτο, το σπέσιαλ menu προσφέρει extra επιλογές ανάμεσα σε (Home Fries) πατάτες φούρνου με πικάντικο καπνιστό χοιρινό λουκάνικο, καραμελωμένα κρεμμύδια και κασέρι Ξάνθης, πεινιρλί στα κάρβουνα με κασέρι Ξάνθης, σουτζούκι και πικάντικη σάλτσα από ψητή πιπεριά Φλωρίνης και elotes – ψητό καλαμπόκι στα κάρβουνα, με κρέμα από chili, lime πάπρικα, σκόρδο και μαλακό τυρί.

Όσο για τη μπύρα, ο μακρύς κατάλογος με 40 ετικέτες από ελληνικές μικροζυθοποιίες είναι το καλύτερο pairing για την ημέρα. Το all-time-classic παγωτό μηχανής είναι το τέλειο κλείσιμο για το μενού της Τσικνοπέμπτης. Συνοδεύει τα γλυκά του καταλόγου ή σερβίρεται σε χωνάκι με ευφάνταστα toppings δημιουργώντας μία παιχνιδιάρικη και ανέμελη διάθεση, όπως αρμόζει στην ημέρα.

Για κρατήσεις και προπαραγγελίες για takeaway, 210-323467

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα