fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το AQUA Carpatica προσφέρει φρεσκάδα στους επισκέπτες του Athens Bar Show
ATHENS_BAR_SHOW22_PHOTO1_AquaCarpatica

Το AQUA Carpatica προσφέρει φρεσκάδα στους επισκέπτες του Athens Bar Show

Ο Κόσμος του AQUA Carpatica – ένας κόσμος αγνός, φυσικός, απολαυστικός και αισιόδοξος βρέθηκε στην Τεχνόπολη και υποδέχτηκε με χαμόγελα τους επισκέπτες της έκθεσης.

 To ΑQUA Carpatica, το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη, με την απαλή, βελούδινη γεύση, ήταν χορηγός του Athens Bar Show 2022 που πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό χώρο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηνών. Ο χώρος της Τεχνόπολης μεταμορφώθηκε σε μια μεγάλη γιορτή όπου φιλοξένησε τους πιο καταξιωμένους Έλληνες bartenders και τους διασημότερους cocktail guru της παγκόσμιας bar σκηνής, καταξιωμένα brands και χαμογελαστούς επισκέπτες.

To AQUA Carpatica υποδέχτηκε τους επισκέπτες στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του, προσφέροντάς τους το κρυστάλλινο, με υπέροχη γεύση και ιδανικό για όσους φροντίζουν την υγεία τους, AQUA Carpatica Φυσικό Μεταλλικό νερό και  Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό. Στο περίπτερο του AQUA Carpatica λειτούργησε «bar» όπου bartenders δημιουργούσαν και πρόσφεραν 3 διαφορετικά, πρωτότυπα, απολαυστικά #PerfectMocktails φτιαγμένα με Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica (το μοναδικό νερό στον κόσμο χωρίς καθόλου νιτρικά), φρούτα και μυρωδικά της εποχής, όλα πλούσια σε άρωμα και γεύση. Τα #PerfectMocktails αποτελούν μια υγιεινή, γευστική κι εναλλακτική πρόταση για εκείνους που αναζητούν την απόλαυση και την ευεξία, καθώς και ιδανική επιλογή για έγκυες και παιδιά!

Στο περίπτερο του AQUA Carpatica εκτός από γευστική δοκιμή, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το Φυσικώς Ανθρακούχο Νερό AQUA Carpatica, καθώς και για τη σημασία να προσέχουν τα επίπεδα νιτρικών στο νερό, για την υγεία τους.

Το AQUA Carpatica έχει μηδέν νιτρικά στο Φυσικώς Ανθρακούχο ή σχεδόν  μηδέν στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Τα προϊόντα AQUA Carpatica ήταν διαθέσιμα και σε άλλους χώρους της Τεχνόπολης, προκειμένου οι επισκέπτες να το απολαύσουν και να δροσιστούν.

www.aquacarpatica.gr

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα