fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το αγαπημένο Casablanca social club γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας

Το αγαπημένο Casablanca social club γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας

Ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά της συμπρωτεύουσας ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 4α γενέθλιά του. Και πως αλλιώς, με ένα 4ήμερο εορτασμών, με πολλά guest και άλλα τόσα νόστιμα cocktails.

Το αγαπημένο Casablanca social club γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας - FlagInLife Ας μας μιλήσουν όμως οι ίδιοι για αυτή την μέρα: “Ήταν Πέμπτη 4 Οκτωβρίου του 2018 και όλα ήταν “σχεδόν” έτοιμα. Ενάμιση χρόνο δουλεύαμε, τρέχαμε σε υπηρεσίες, ψάχναμε την ταυτότητα μας και αναζητούσαμε συνεργάτες, δοκιμάζαμε τις συνταγές του chef μέσα από ταπεράκια, πίναμε τα υποψήφια cocktail της επικείμενης λίστας μας σε νεροπότηρα κι αναπνέαμε την σκόνη που αναδύει πάντα ο σοβάς κάθε φορά που τον σκαλίζει η νέα χρήση. Η αιωνόβια σκόνη είχε ένα άρωμα που δεν έπρεπε να χαθεί, την κρατήσαμε. Φτιάξαμε με αυτήν την “αρχαία” σκόνη, καινούργια πατίνα, βερνίκι και σοβά. Το άρωμα της είναι ακόμα εδώ. Το παρελθόν έγινε ένα με την πρώτη ύλη του μέλλοντος, δηλώνει “παρών” και διηγείται την ιστορία του κτιρίου. Μια ιστορία που συνεχίζεται από εκείνη την Πέμπτη που όλα ήταν “σχεδόν ” έτοιμα και άνοιξε ξανά η περίτεχνη καγκελόπορτα της αυλής μας.

Από τις 4 Οκτωβρίου του 2018 περασαν 4 χρόνια και το Casablanca social club τα αποχαιρετά με ένα 4ήμερο non stop party . Επιλέγουμε και φέτος να μην ευλογήσουμε τα γένια μας με μία, σαν selfie πόζα, αυτάρεσκη γιορτή. Προτιμάμε να κλέψουμε λίγη από την ομορφιά των καλεσμένων μας. Γιορτάζουμε αποθεώνοντας την αξία τους. Άλλωστε μόνοι μας ούτε στον παράδεισο!”.

Και αυτό ακριβώς που περιγράφουν αυτό ακριβώς θα κάνουν. Μάζεψαν μερικά από τα καλύτερα cocktail bar της χώρας από κάθε άκρης της.

Το αγαπημένο Casablanca social club γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας - FlagInLife 10 guest bartenders κορυφαίων bar από Θεσσαλονίκη, Αθηνά, Παξούς και Διδυμότειχο σε εντυπωσιακό ALL-BAR-ONE γενεθλίων, 4 αγαπημένοι guest djs και ένα tribute menu στο street food συνθέτουν το πρόγραμμα των 4ήμερων εκδηλώσεων.

Το αγαπημένο Casablanca social club γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας - FlagInLife Από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. A non-stop birthday party. Η υπερμεγέθης φωτιζόμενη τούρτα, σας περιμένει. Περάστε άφοβα από μέσα της και γίνετε κομμάτι της….γιορτής!

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα