fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
/
Τα beauty news των γιορτών
@katerina-katsalap pexels

pexels.com/@katerina-katsalap

Τα beauty news των γιορτών

Μας αρέσει πολύ αυτή η περίοδος των γιορτών, γιατί τα beauty brands μάς παρουσιάζουν τα ομορφότερά τους προϊόντα για να μπορέσουμε να κάνουμε δώρα στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας… Και να είμαστε φυσικά έτοιμοι για να απολαύσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες με τον καλύτερο τρόπο!

Maison Francis Kurkdjian

Η μαγεία των εορτών μετατρέπει το blotter του Francis Kurkdjian σε μαγικό ραβδί που αποκαλύπτει την τέχνη του αρωματοποιού. Στη συλλογή Holiday 2022 του Maison Francis Kurkdjian, πολύτιμα δώρα «ενσαρκώνουν» την ποιητική μεταμόρφωση μιας ιδέας σε άρωμα. Στα καταστήματα attica μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από αρώματα και κεριά για να επιλέξετε το ιδανικό δώρο, με μυρωδιές που θα σας ενθουσιάσουν.

Τα beauty news των γιορτών - FlagInLife

Το κομψό μπουκάλι μαύρης λάκας, με το ντεγκραντάρισμα, εμπνέεται από την τόλμη του αρώματος, με ένα γλυπτό σχήμα – μια ωδή στη γυναικεία μορφή – που το καθιστά μια εκπληκτική προσθήκη στο ράφι του μπάνιου κάθε γυναίκας. Το εντυπωσιακό χρυσό μονόγραμμα, η σχεδιαστική υπογραφή της μάρκας και το πώμα  με το σφυρήλατο εφέ αντανακλούν όχι μόνο την εξαιρετική δεξιοτεχνία για την οποία λατρεύεται η μάρκα Jimmy Choo αλλά και την ενέργεια που βρίσκεται στην καρδιά της μάρκας.

Τα beauty news των γιορτών - FlagInLife

Οι limited edition συλλογές της LOccitane En Provence

Σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, ο οίκος L’Occitane En Provence παρουσίασε τις νέες συλλεκτικές Χριστουγεννιάτικες συλλογές, προσκαλώντας τους καλεσμένους να εισέλθουν σε έναν κόσμο θαυμάτων. Εκεί που τα πολύτιμα αρώματα συναντιούνται και αναμειγνύονται, δημιουργώντας υπέροχους συνδυασμούς που ηρεμούν τις αισθήσεις.

Σε έξι διαφορετικά σημεία πώλησης του οίκου, λαμπεροί καλεσμένοι όπως beauty editors, influencers αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες Χριστουγγενιάτικες συλλογές Green Chestnut & Shea Golden Latte και να δημιουργήσουν προσωποποιημένα δώρα με τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Τα beauty news των γιορτών - FlagInLife

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα