Ο Σπύρος κατέχει μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Τουρισμού και εργάζεται με αφοσίωση στον τομέα της φιλοξενίας για περισσότερο από μια δεκαετία. Με πλούσια εμπειρία, ο Σπύρος έχει εξελίξει τις ικανότητές του εργαζόμενος σε γνωστά ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Ιταλία ως υπεύθυνος μπαρ και αργότερα ως Bar Manager και Head Bartender σε διάφορα μπαρ στην Αθήνα. Ως ένας κλασικός bartender με πάθος για τους συνδυασμούς φαγητού και ποτού, εξερευνά συνεχώς νέα υλικά και συνδυασμούς, παραμένοντας πάντα πιστός στα διαχρονικά κλασικά. Η τεχνογνωσία και η αγάπη του για την τέχνη αυτή τον κάνουν να ξεχωρίζει στον κόσμο της φιλοξενίας.