Δίπλα στο κύμα στο όρμο Αγνί η Τούλα Βεργέτη εδώ και πολλά χρόνια προτείνει πιάτα το οποία κινούνται αναμεσά στην κερκυραϊκή παράδοση και σε μικρές νότες μοντερνισμού.
Toula’s Gastronomy
Νησάκι, Όρμος Αγνί, Κέρκυρα 490 83
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Μάιος - Οκτωβρίου, καθημερινά από το μεσημέρι
Είδος κουζίνας: Ελληνική σύγχρονη
Chef: Τούλα Βεργέτη
Διακρίσεις: Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (Αθηνόραμα)
Τιμή: 40€
- 60€
Υπηρεσίες - Παροχές
Αξιοσημείωτη λίστα κρασιών
Κλιματισμός
Σερβίρονται τοπικές σπεσιαλιτέ
Γοητευτικό περιβάλλον
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Parking
Σερβίρει και έξω