fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Ο νέος κύκλος GO BRUNCH ξεκινάει στις 26 Νοεμβρίου στο Hyatt Regency Thessaloniki! 
GO BRUNCH Hyatt Regency Thessaloniki

Ο νέος κύκλος GO BRUNCH ξεκινάει στις 26 Νοεμβρίου στο Hyatt Regency Thessaloniki! 

Ο νέος κύκλος GO BRUNCH μέρα την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του Estrella με το ξενοδοχείο Hyatt ξεκινάει στις 26/11/2923 στο Hyatt Regency Thessaloniki.

 

 

Στο Hyatt Regency Thessaloniki ξεκινά μια νέα σειρά από εκλεκτές Κυριακές που είναι αφιερωμένες στη γαστρονομία και την ποικιλομορφία της κουζίνας. Κάθε μήνα, στο εστιατόριο Αμβροσία ο executive chef Απόστολος Αλτάνης μαζί με τους chef των εστιατορίων Estrellla, θα φιλοξενούν έναν διακεκριμένο σεφ, που θα δημιουργούν μαζί ένα ξεχωριστό θεματικό brunch, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες γευστικές εμπειρίες και να ταξιδέψουν γευστικά σε διάφορα μέρη, και όλα αυτά χωρίς να αφήσουν την πόλη τους.

Ο νέος κύκλος GO BRUNCH ξεκινάει στις 26 Νοεμβρίου στο Hyatt Regency Thessaloniki!  - FlagInLife

1. Στο πρώτο brunch στις 26 Νοεμβρίου, το Hyatt Regency Thessaloniki και το Estrella υποδέχονται το chef Παύλο Κυριάκη.Με υψηλού επιπέδου γαλλικές και ιταλικές τεχνικές, ο Παύλος Κυριάκης συναντά τον Απόστολο Αλτάνη, executive chef του Hyatt και δημιουργούν μαζί φινετσάτες δημιουργίες σε ένα εξαιρετικό brunch με άριστες πρώτες ύλες.

2. Στις 28 Ιανουαρίου 2024 μαζί με τον Βασίλη Σπόρο, Chef Patron του αμερικάνικου εστιατορίου PoBoys BBQ, θα ετοιμαστεί ένα brunch με αυθεντικές γεύσης Αμερικής!

3.Τη σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Μπαξεβάνης στις 25 Φεβρουαρίου 2024, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους chef της ελληνικής κουζίνας, με σπουδές σε Ελλάδα και Γαλλία, που παρόλα αυτά, συνεχίζει να επιμένει σε αυθεντικές ελληνικές γεύσεις με πρωταγωνιστή την Κρητική κουζίνα.

Επιπλέον, οι επόμενοι μήνες, Απρίλιος, Μάιος και Ιούνιος, θα είναι μια έκπληξη με τις γεύσεις της Μαρίας Εκμετσίογλου που θα παρουσιάσει την κουζίνα της Πόλης, αλλά και της Μικρασιάτικης φιλοσοφίας που είναι γεμάτη συναισθήματα και μνήμες. Ένας αέρας θα φυσήξει από την Ιβηρική χερσόνησο για το κλείσιμο, που θα μας ταξιδέψει στην ισπανική κουλτούρα των τάπας που αντιπροσωπεύουν την κορυφαία εκδοχή της ισπανικής κουζίνας. Η εμπειρία «απογειώνεται» όταν συνοδεύεται με μουσικές επιλογές live ή DJ, δροσιστικά cocktails και φυσικά τη θέα της πισίνας του Hyatt Regency Thessaloniki.

Για κρατήσεις: https://shorturl.at/cmGQY
Για περισσότερες πληροφορίες: +30 2310 401 411

 

Νοέμβριος: Παύλος Κυριακης

Ο νέος κύκλος GO BRUNCH ξεκινάει στις 26 Νοεμβρίου στο Hyatt Regency Thessaloniki!  - FlagInLife

Τα Michellin συναντούν τα αστέρια της Estrella και δημιουργούν μαζί με τον Απόστολο Αλτάνη (executive chef του Hyatt) ένα εξαιρετικό brunch/lunch μενού με άριστες πρώτες ύλες, γαλλικές τεχνικές και φινετσάτα πολύπλοκες δημιουργίες. Ο Παύλος Κυριάκης σπούδασε μαγειρική στην Αθήνα. Εργάστηκε στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας τη Σπονδή με 2* αστέρια Michelin για 6 χρόνια, όπου είχε την τύχη να θητεύσει δίπλα σε chefs όπως ο Arnaud Bignon.

Ο νέος κύκλος GO BRUNCH ξεκινάει στις 26 Νοεμβρίου στο Hyatt Regency Thessaloniki!  - FlagInLife

Mετά τη Σπονδή, εργάστηκε σε παγκοσμίου φήμης εστιατόρια του εξωτερικού σε Ευρώπη και Αμερική. Μερικά από αυτά τα εστιατόρια είναι: Pierre Gagnaire 3* Michelin Paris, Benu 3* Michelin San Francisco, Azurmendi 3* Michelin Bilbao και άλλα. Με υψηλού επιπέδου γαλλικές και ιταλικές τεχνικές και φινετσάτα πολύπλοκες δημιουργίες, ο Παύλος Κυριάκης κέρδισε την προσοχή Ελλήνων και ξένων φίλων της υψηλής γαστρονομίας και απέσπασε σημαντικές διεθνείς βραβεύσεις, όπως το 1 αστέρι από τον παγκόσμιο οδηγό Michelin για την χρόνια που μας πέρασε.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα