fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Νέα προϊόντα και νέες προτάσεις από την KALLIMANIS στην Food Expo 2024
KALLIMANIS

Νέα προϊόντα και νέες προτάσεις από την KALLIMANIS στην Food Expo 2024

Η KALLIMANIS συμμετείχε στην FOOD EXPO 2024, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη. Η διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo μεταξύ 9-11 Μαρτίου, εδώ και 10 χρόνια αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τον δυναμικό κλάδο των τροφίμων και ποτών σε διεθνές επίπεδο.

 

Όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της KALLIMANIS είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για την πλήρη και ανανεωμένη προϊοντική γκάμα της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει κατεψυγμένα αλιεύματα (ψάρια και θαλασσινά), καθώς και διάφορες σειρές προϊόντων όπως πανέ, και ημιέτοιμα γεύματα. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η κατηγορία του τόνου,  η οποία διατίθεται σε κονσέρβα με ελαιόλαδο και με νερό, σε pouches, καθώς και  σε τονοσαλάτες σε διάφορες λαχταριστές γεύσεις. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης.

Νέα προϊόντα και νέες προτάσεις από την KALLIMANIS στην Food Expo 2024 - FlagInLife

Οι επισκέπτες της έκθεσης, κατά τη διάρκειά της, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν από τα εξειδικευμένα και έμπειρα μέλη της ομάδας της εταιρείας για τη γκάμα προϊόντων της KALLIMANIS. Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν επί τόπου τα νέα γευστικά της προϊόντα για τις αγορές του λιανεμπορίου και της εστίασης.

Νέα προϊόντα και νέες προτάσεις από την KALLIMANIS στην Food Expo 2024 - FlagInLife

Η εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία της KALLIMANIS για άλλη μία ακόμη φορά σε μια από τις πλέον δημοφιλείς εκθέσεις διεθνούς φήμης, στοχεύει στην ενίσχυση των υφιστάμενων επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και στη δημιουργία νέων. Η έκθεση ήταν μια σημαντική ευκαιρία τόσο για επαφές με προμηθευτές και για προβολή της εταιρείας και του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα