fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Η Pony and Jigger πηγαίνει Βόλο για masterclass και ένα event έκπληξη

Η Pony and Jigger πηγαίνει Βόλο για masterclass και ένα event έκπληξη

Η Mediterranean booze εταιρεία ποτών εγκαινιάζει τις καταδρομές της, ή αλλιώς τα εναλλακτικά masterclass roadshow στο μπαρίστικο Βόλο. Σημειώστε το διπλό ραντεβού στο Cube την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 15:00 για μύηση στον κόσμο της Pony and Jigger και στις 21:00 για ένα guest shift με την υπογραφή Tiki Athens και άρωμα Ιαπωνίας…

O Γιάννης Πέτρος Πετρής και ο Βασίλης Ρούσσος, γνωστοί και οι δυο για την πορεία τους στο χώρο του bartending εδώ και ένα χρόνο περίπου έβαλαν στο προσκήνιο μια όχι και τόσο συνηθισμένη σειρά λικέρ, κάνοντας τον κόσμο μας κατά τι νοστιμότερο και κατά τι πιο παιχνιδιάρικο, πικάντικο και φρέσκο.

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου Ο Γιάννης Πέτρος Πετρής με τον bartender Νικήτα Βασιλόπουλο θα βρεθούν στο όμορφο Bar Cube για να παρουσιάσουν την ίδεα και τη φιλοσοφία πίσω από την νεοσύστατη Pony and Jigger και το βράδυ να ανεβάσουν στροφές στην νυχτερινή μπαρίστικη πλευρά του Βόλου με ένα geust shift που θα έχει έντονο Japanese ταπεραμέντο..

Η Pony and Jigger πηγαίνει Βόλο για masterclass και ένα event έκπληξη - FlagInLife

Λίγα Λόγια για Pony and Jigger: H εμπειρία του Γιάννη και του Βασίλη και τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει πίσω και μπροστά από τις μπάρες μεταφράστηκε σε new age εκδοχές ποτών, που αφομοιώνουν την ελληνικότητα και τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου και τις μετατρέπουν σε spirits που εκφράζουν τον Ευρωπαικό τρόπο, ξανασυστήνουν την έννοια ελληνικότητα και γίνονται εργαλείο του σύγχρονου μπάρμαν.

Το Kernel Mahlepi spirit, το Macho sour apple και το Daisy triple sec, μετατοπίζουν τα sidespirits του bar  από το περιθώριο και την αφάνεια και τα φέρνουν σε πρώτο πλάνο.  Για πρώτη φορά λικέρ- που αν και απαραίτητα για πολλά γνωστά cocktails- κρύβονταν στις πίσω θέσεις των displays των bar, ντύνονται με τους αντί- ήρωες παραστάσεων στις ετικέτες τους και γίνονται πρωταγωνιστές.

Tο μοναδικό KERNEL Mahlepi spirit το πρώτο παγκοσμίως ποτό από μαχλέπι, το  MACHO sour apple ένα new style aperitivo λικέρ ξινόμηλου και Το DAISY triple sec ένα blend με πορτοκάλια και κουρασάο, φτιάχνονται στην Αθήνα και σχεδιάζονται από τον graphic design Μάνο Τζαβολάκη ( manos@tzavolakis.com). Οι επαγγλματίες που θα βρεθούν στο Cube θα τα γνωρίσουν καλύτερα, θα τα δοκιμάσουν, θα ανακαλύψουν τρόπους ανάμειξης, θα γευτούν τη διαφορετικότητα τους, θα εμπνευστούν και θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά σε αποκλειστικότητα να μάθουν και να δοκιμάσουν τις δυο νέες ετικέτες Pony and Jigger που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.  

Όσο για εμάς, τον κόσμο θα έχουμε την χαρά να τους απολαύσουμε και να δοκιμάσουμε τα Pony and Jigger την ίδια μέρα το βράδυ με ένα ειδικά σχεδιασμένο Japanese Tiki night. O Γιάννης και ο Νικήτας θα καταλάβουν την μπάρα του Cube και θα σερβίρουν Exotic Japanese cocktails ( Okinawa style) σε συνδυασμό με απίθανα Japanese tapas ( spicy edamame, yakitori chicken και sunomono cucumber salad).

Cube  Κουμουνδούρου 37 Βόλος

 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα