fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Aperol Spritz Sunset Vibes
Aperol Spritz Sunset Vibes

Aperol Spritz Sunset Vibes

Το Aperol Spritz μοιράζει Sunset Vibes σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το αγαπημένο ιταλικό Aperitif σε καλεί να απολαύσεις το καλοκαίρι με μουσική, sunset vibes και πολλά Aperol Spritz Cheers!

 

Για μία ακόμη χρονιά, το ποτό του καλοκαιριού και του ηλιοβασιλέματος είναι εδώ για να σημάνει την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Με μία σειρά από Αperol Sunset in a Glass parties σε αγαπημένα σημεία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Aperol Spritz καλεί τους καταναλωτές να απολαύσουν την πιο όμορφη στιγμή της ημέρας, αυτή του ηλιοβασιλέματος, με μουσική, θετική διάθεση και Aperol Spritz.

Aperol Spritz Sunset Vibes - FlagInLife

Διάσημοι DJs, αγαπημένα beach bars σε όλη την Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλά και ιδιαίτερα happenings όπως το αμφίβιο όχημα που βγαίνει κυριολεκτικά από τη θάλασσα και μετατρέπεται σε DJ booth, θα δώσουν χρώμα πορτοκαλί και δροσερή γεύση και στο φετινό καλοκαίρι. Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, το αμφίβιο του Aperol Spritz πάρκαρε στο Dot Beach Vibes, στην Α’ Πλαζ Βούλας και μαζί με τον DJ Bobito μοίρασαν sunset vibes, μουσικές και καλοκαιρινά Cheers υπό το φως του ηλιοβασιλέματος της Αθηναϊκής Ριβιέρας!

Αναζήτησε τα Sunset Parties του Aperol καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, φόρεσε την πιο καλοκαιρινή σου διάθεση και έλα με τους φίλους σου για να κάνουμε Cheers στα θετικά vibes, στο ηλιοβασίλεμα…στο Aperol Spritz! Ταυτόχρονα, ανεβάζοντας φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα μέσα από το ποτήρι σου μπαίνεις στο διαγωνισμό για ένα τριήμερο ταξίδι μαζί με τους φίλους σου στη Βαρκελώνη, στο Primavera Sound Festival 2024.

Βρες όλα τα Αperol Sunset in a Glass parties ΕΔΩ, μάθε περισσότερα για το διαγωνισμό…και σε περιμένουμε!

Απόλαυσε Υπεύθυνα!

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα