Η κα. Τούλα Κατσαρού – Βεργέτη, αυτοδίδακτη chef, μας έρχεται από το νησί της Κέρκυρας για ένα βράδυ σε ένα pop-up event στο χώρο του Ark.
To Toula’s seaside στο Αγνί – στα βορειοανατολικά της Κέρκυρας – αποτελεί χρόνια τώρα, σημείο επιλογής όσων αγαπούν το καλό φαγητό και προσφέρει γεύσεις ελληνικές με συνταγές βγαλμένες από την παράδοση και υλικά καλλιεργημένα σε βιολογικό κήπο.
Η κα. Τούλα δημιουργεί με μαεστρία, πιάτα που πατούν στην κερκυραϊκή παράδοση και προσθέτει κάποιες διεθνείς πινελιές.
Αν θέλετε να γευθείτε ένα ιδιαίτερο bianco ή ένα αυθεντικό σοφρίτο από χέρια Κερκυραίας μαγείρισσας, μη χάσετε αυτή την Πέμπτη 27/2 στις 20.00 μ.μ., το δείπνο στο Ark.
Εδώ θα βρείτε το μενού