Σε ένα χώρο πανω στη θάλασσα με τεράστιες τζαμαρίες, μεγάλα τραπέζια και άνετους καναπέδες και αίσθηση πολυτέλειας, απολαύσαμε το πρώτο late brunch της χρονιάς με live μουσική!
Από την είσοδο και τη ζεστή υποδοχή της ομάδας του service, με νέες κοπέλες ντυμένες με μεταξωτά σύνολα σε χρώματα μωβ-ροζ μέχρι το καλωσόρισμα στο τραπέζι με νεαρούς που οι στολές τους ήταν σε τόνους κυπαρισσί – επιμελημένες όλες από τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Απόλλωνα Παπαθεοχάρη – ένιωθες τα θετικά vibes του χώρου, που σε προδιέθεταν για το πως θα κυλήσει η πρώτη μέρα του χρόνου.
Ο chef του εστιατορίου Ντίνος Φωτεινάκης, έχει δημιουργήσει ένα μικρό μενού, το οποίο περιέχει όλα όσα θα λαχταρούσες να δοκιμάσεις σε ένα brunch! Τον κατάλογο συμπληρώνουν λαχταριστά γλυκά και ποικιλία viennoiserie, που είναι απλωμένα σε ένα μεγάλο μπουφέ, που πρέπει να κάνεις τη βόλτα σου γύρω του και να επιλέξεις ποια από αυτά θέλεις να δοκιμάσεις.
Πράγματι δύσκολη η επιλογή, καθώς είναι όλα πολύ δελεαστικά!
Μπορείτε να ξεκινήσετε μ΄ένα από τα signature cocktails του καταλόγου, που θα σας φτιάξει επί τόπου ο σερβιτόρος στο τραπέζι σας, ερχόμενος με το τρόλεϊ-μπαρ μπροστά σας! Οι επιλογές αρκετές και ανάμεσά τους ένα espresso Martini με καφέ, βότκα και αλμυρή καραμέλα, ένα Bloody Mary με τομάτα, βότκα, μουστάρδα και kimchi ή ένα Bellini – που αγαπώ – και εδώ είναι φτιαγμένο με αφρώδες κρασί, σοκολάτα και ροδάκινο.
Εμείς επιλέξαμε για την πρώτη μέρα του χρόνου, φυσαλίδες στα ποτήρια μας με ένα αφρώδες κρασί από Ισπανία, το μονοποικιλιακό trepat Clos Mont-Blanc Cava Brut-Rose και ταίριαξε super με τα πιάτα μας. Επιλέξαμε τα αυγά ποσέ με τον αστακό, σαμπαγιόν, χαβιάρι και νεροκάρδαμο και το sandwich Montechristo, το οποίο πάνω σε ψωμί τσιαπάτα είχε λιωμένο τυρί, ζαμπόν από καπνιστό rib-eye, τηγανητό αυγό, μαρούλι baby gem ψητό και μια σάλτσα από πελτέ τομάτας που ταίριαζε απόλυτα με τα υπόλοιπα υλικά.Ανάμεσα στις επιλογές του καταλόγου, υπήρχαν το beef sandwich με pulled beef, αυγοσαλάτα και λάχανο και ένα hot dog με λουκάνικο από μαύρο χοίρο, μουστάρδα spicy & chilli-onion jam.
Οι φρέσκες τηγανητές πατάτες ήρθαν crunchy και με τη sauce κατσικίσιου τυριού, που ήταν τόσο-όσο, χωρίς να πνίγει το πιάτο.
Από το buffet με τα γλυκά, επιλέξαμε μια αέρινη σεράνο και ένα red velvet cake, πολύ πιο ανάλαφρο από τα συνηθισμένα.
Ένα carrot cake μου έκλεινε το μάτι, καθώς ήταν στολισμένο εντυπωσιακά και μια κομψή lemon-tart αλλά τα άφησα για την επόμενη φορά…
Κόσμος κάθε ηλικίας, από ζευγάρια και παρέες μέχρι νέα παιδιά που έρχονται να χαρούν τον καφέ τους δίπλα στη θάλασσα.
Service άψογο και φροντισμένο στην κάθε λεπτομέρεια και υπηρεσία parking στην πύλη του συγκροτήματος.