fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
“Γορίλας” – Το μπαράκι που δίνει ζωή στη Θεσσαλονίκη

“Γορίλας” – Το μπαράκι που δίνει ζωή στη Θεσσαλονίκη

Στον πολυσύχναστο δρόμο της Βεροίας, ο “Γορίλας” προσφέρει ατμόσφαιρα χαλάρωσης, εξαιρετικά κοκτέιλ και μοναδικές μουσικές επιλογές.


Γράφει η Κωνσταντίνα Τσαμπλάκου

Αν βρεθείς στη Θεσσαλονίκη και ψάχνεις ένα μέρος για να απολαύσεις ποιοτικά κοκτέιλ και μία χαλαρή ατμόσφαιρα, ο “Γορίλας” είναι το ιδανικό σημείο για σένα. Το μπαράκι αυτό, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία, χάρη στον μοναδικό του συνδυασμό από εξαιρετική μουσική, ζεστή ατμόσφαιρα και πρωτότυπα ποτά.“Γορίλας” - Το μπαράκι που δίνει ζωή στη Θεσσαλονίκη - FlagInLife

Ο χώρος του “Γορίλας” είναι φιλόξενος κι άνετος με διακόσμηση που σε καλεί να χαλαρώσεις από την πρώτη στιγμή. Ο φωτισμός είναι απαλός, δημιουργώντας μία αίσθηση οικειότητας, ενώ η μουσική κυμαίνεται σε εναλλακτικούς και indie ήχους προσφέροντας το τέλειο soundtrack για μία χαλαρή έξοδο με φίλους. Οι λεπτομέρειες στη διακόσμηση, όπως τα μεταλλικά σκαμπό και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία, ενισχύουν τη μοναδικότητα του χώρου.

“Γορίλας” - Το μπαράκι που δίνει ζωή στη Θεσσαλονίκη - FlagInLifeΟι επισκέπτες του “Γορίλας” προέρχονται κυρίως από τη νεολαία της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα σημείο συνάντησης για όσους αναζητούν μία πιο εναλλακτική ατμόσφαιρα, μακριά από την ένταση των mainstream μπαρ της πόλης. Οι θαμώνες είναι φιλικοί και ανοιχτοί δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου μπορείς εύκολα να ενταχθείς.

Όσον αφορά στο ποτό, ο κατάλογος του “Γορίλας” περιλαμβάνει μια πλούσια επιλογή από κοκτέιλ με προτάσεις που εστιάζουν σε κλασικές γεύσεις αλλά και πιο τολμηρούς συνδυασμούς. Ανάμεσα στις προτάσεις που ξεχωρίζουν είναι το Gin Tonic που αναβαθμίζεται με φρέσκα βότανα, αλλά και το signature κοκτέιλ του “Γορίλας” που συνδυάζει ρούμι με τροπικά φρούτα και μπαχαρικά. Η προσοχή που δίνεται στις λεπτομέρειες και η άψογη παρουσίαση των ποτών κάνουν την εμπειρία πραγματικά αξέχαστη.“Γορίλας” - Το μπαράκι που δίνει ζωή στη Θεσσαλονίκη - FlagInLife

Το service είναι πάντα ευγενικό και πρόθυμο να σε καθοδηγήσει στην επιλογή του ποτού σου, κάνοντας σε να νιώσεις άνετα από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στον χώρο. Το μπαράκι διαθέτει επίσης μία καλά ανεπτυγμένη wine list, κατάλληλη για όσους προτιμούν το κρασί.

Τέλος, το “Γορίλας” είναι ιδανικό για μια χαλαρή βραδιά με καλή μουσική, εξαιρετικά ποτά και μία ατμόσφαιρα που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου.

Γορίλας

Βεροίας 3, Θεσσαλονίκη, 546 25
Ωράριο: Καθημερινά 7:00 μ.μ-2:00 π.μ Δευτ. Κλειστά
Τιμή: 10€
- 15€

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα