Στο κυρίως εστιατόριο του Ekies το μενού στηρίζεται σε ένα μείγμα ελληνικής κουζίνας σε μια σύγχρονη αλλά κατανοητή εκδοχή η οποία σε αρκετές περιπτώσεις δανείζεται στοιχεία από τον διεθνή χώρο. Ο σεφ Δημήτρης Παμπόρης διαχειρίζεται με απολυτή γνώση τον δυνατότητων τους.
Bubo Fine Dining Restaurant
Βουρβουρού, Χαλκιδική
Ξενοδοχείο: Ekies All Senses Resort
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Απρ.-Οκτ., καθημερινά βράδυ
Είδος κουζίνας: Ελληνική σύγχρονη
Chef: Δημήτρης Παμπόρης
Διακρίσεις: Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (Αθηνόραμα), Top Notch (Αθηνόραμα)
Τιμή: 40€
- 60€
Υπηρεσίες - Παροχές
Γοητευτικό περιβάλλον
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Parking
Σερβίρει και έξω
Πρόσβαση για ΑΜΕΑ