Το TriBeCa αλλάζει. Ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό.
Το TriBeCa αλλάζει. Ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό. Η παράδοση των 25 χρόνων και η ακόρεστη επιθυμία για δημιουργία οδηγούν στη… γέννηση μιας νέας, ολοκληρωτικής εμπειρίας διασκέδασης που συνδυάζει τη φιλοσοφία του perfect serve με την urban food culture και τη vinyl μουσική επένδυση. Το TriBeCa αλλάζει κι ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί ξανά ως Cocktail Bar & Japanese Grill σ’ ένα πρωτοποριακό concept, στο γνωστό του σημείο-κατατεθέν στην παραλία Θεσσαλονίκης. Ο mixologist, Γιάννης Μπάκος, συνεχίζει να ετοιμάζει για εσάς bespoke cocktails που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Κάθε ποτό είναι μια μοναδική δημιουργία, ένα προσωποποιημένο έργο τέχνης στο ποτήρι σας.
Ο σεφ Alsi Sinanaj με δύο δεκαετίες εμπειρίας στην Ιαπωνική, Αμερικάνικη και Καντονέζικη κουζίνα, έρχεται να προσδώσει τη δική του οπτική στο κομμάτι του φαγητού και να φέρει την τέχνη του Yakitori έρχεται στη Θεσσαλονίκη.
Τι είναι το Yakitori; Yakitori σημαίνει «ψητό στη σχάρα» και «πουλί», αντιπροσωπεύοντας ένα χαρακτηριστικό είδος κουζίνας από την Ιαπωνία. Στο TriBeCa, τιμούμε και σεβόμαστε την παράδοση, δίνοντας παράλληλα νέα πνοή στη συναρπαστική γαστρονομική κουλτούρα της Θεσσαλονίκης. Ο Alsi Sinanaj, λοιπόν παίρνει θέση στην open kitchen του ανακαινισμένου TriBeCa κι ετοιμάζεται να σας προσφέρει ένα special menu omakase πολλαπλών εκλεκτών πιάτων, σε στιλ κάππο, με βιολογικό κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και εποχιακά λαχανικά.
Όσο ο Μπάκος θα ετοιμάζει τα cocktail σας και θα βλέπετε τον Alsi να μαγειρεύει live το φαγητό σας, ο Στέλιος Δεσλής με τις ξεχωριστές μουσικές του, θα φτιάχνει το τέλειο soundtrack για τις βραδιές σας. Βραδιές με χαρακτήρα και αγαπημένα σκρατς από βινύλιο στα ειδικά Κυριακάτικα πάρτι μας.
Ελάτε ν΄ ανακαλύψετε τη νέα εποχή του TriBeCa…