fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το Σόουλ Κιτσεν τα βλέπει όλα AFRO

Το Σόουλ Κιτσεν τα βλέπει όλα AFRO

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στο νέο εστιατόριο του Νεκτάριου Κεφαλά οργανώνεται το πιο πρωτότυπο, ευχάριστο και ντελικάτο Afro party μαζί με chimera, sphinx και πολλές γευστικές εκπλήξεις… 

Ο Νεκτάριος Κεφαλάς έγραψε την οινική του ιστορία μέσα από το επιτυχημένο wine bar Fabrica de Vino και τώρα επιστρέφει τραβώντας πάλι τα βλέμματα με ένα νέο project που εστιάζει στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα και την ντύνει με αγαπημένη 60s αισθητική.

Εκεί ανάμεσα στον χώρο που αποπνέει ζεστασιά και κάτι από καλό παλιό ελληνικό κινηματογράφο στήνεται ένα party, που διαφέρει από όλα τα άλλα, ένα Afro party με δυνατές Afro στιγμές.

Το Σόουλ Κιτσεν τα βλέπει όλα AFRO - FlagInLife

Στο ρόλο των φυσαλίδων, που σίγουρα πρωταγωνιστούν σε μια αφιερωμένη Afro βραδιά βρίσκουμε την εκλεκτή Chimera, το καινοτόμο κρασί με κρόκο Κοζάνης και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες. Η πληθωρική Chimera θα δώσει το σήμα του party και θα ανεβάσει τη διάθεση μέσα από μερικά πολύ επιτυχημένα γευστικά ντουέτα με αφροδισιακά στρείδια, οστρακοειδή και κριθαρώτα γαρίδας.

Για όσους αγαπούν τα spritz στο Afro party θα περάσουν πολύ καλά, δοκιμάντας τη sphinx το πρώτο και το μοναδικό ελληνικό draft κρασί σε νόστιμα aperitivo με Macho ( λικέρ πράσινου μήλου, Pony and Jigger) και Limoncelo από Lazaris. Τι καλύτερο; Υπάρχει καλύτερο και είναι  ο συνδυασμός των Sphinx spritz με αυγοτάραχο Τρικαλινού.

Το Σόουλ Κιτσεν τα βλέπει όλα AFRO - FlagInLife

Για το τέλος αξίζει να σημειώσουμε τη μουσική που εννοείται θα κινείται στους σωστούς Afro ρυθμούς έχοντας στα decks τους κατάλληλους τον Dj Takito και τον Dj Μαρίνο.

Μην το χάσετε ελάτε με σύνθημα Lets Afro!!!!

Σάββατο 11 Μαρτίου από τις 14:00

Σόουλ Κιτσεν, Ευελπίδων 47, Αθήνα, 2108210061

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα