fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το Peloponnese Food Stories στα Τρίκαλα Κορινθίας στις 23 Οκτωβρίου
Peloponnese Food Stories_Trikala Korinthias1

Το Peloponnese Food Stories στα Τρίκαλα Κορινθίας στις 23 Οκτωβρίου

Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού, στον πέμπτο κατά σειρά σταθμό του μετά την Αρεόπολη Λακωνίας, την Κορώνη Μεσσηνίας, το Παράλιο Άστρος Αρκαδίας και το Τολό Αργολίδας. Οι δραστηριότητες του 1ου γαστρονομικού φεστιβάλ θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι και θα περιλαμβάνουν έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις  και γευσιγνωσία.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας, τον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, την Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και τη στήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας.

Το βιωματικό αφήγημα του «Peloponnese Food Stories», τοποθετεί στο επίκεντρο τα τοπικά προϊόντα, τα οποία αποτελούν την κύρια βάση των συνταγών που δημιουργούνται από τους καλεσμένους Chef.

Μέσα από την αυθεντική, αυτή, εμπειρία γεύσης,  το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, σύστησε στο ευρύ κοινό τον γαστρονομικό πλούτο της κάθε περιοχής, θέτοντας σε πρώτο πλάνο την ιστορία, τις τοπικές γεύσειςτη λαογραφία, τον πολιτισμό και τον οικοτουρισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 210 7295620.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα