fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το Closing party του Bitter Sweet έχει την υπογραφή Pony and Jigger
bittersweet

Το Closing party του Bitter Sweet έχει την υπογραφή Pony and Jigger

Μετά από 12 εβδομάδες γεμάτες με Ελληνικά αποστάγματα αρχές που υποστηρίζουν την οικολογική συνείδηση, την αειφόρο ανάπτυξη και την βιωσιμότητα, ήρθε η στιγμή για την μεγάλη κορύφωση, το Closing party του Bitter sweet. Στον νέο εξωτερικό ενεργειακά αυτόνομο χώρο του Bitter Sweet φιλοξενήθηκαν σχεδόν 22 Ελληνικά ποτά και  μερικά από τα πιο σπουδαία ονόματα του Ελληνικού bartending.

ponny jigger

Την τελευταία εβδομάδα από τις 5 έως τις 11 Σεπτεμβρίου πίσω από το νέο Green Eco mobile bar bike θα βρίσκονται ο Γιάννης Πέτρος Πετρής και ο Πέτρος Νερομυλιώτης, ή αλλιώς οι Pony and Jigger presenters, για να κάνουν φάση με τα νέα εναλλακτικά Ελληνικά spirits, το μοναδικό ποτό από μαχλέπι το “Kernel”, το φρέσκο και τραγανό λικέρ πράσινου μήλου “Macho” και το απόλυτα ισορροπημένο triple sec “Daisy”.

O πολυταξιδεμένος Γιάννης Πέτρος Πετρής έχει στην πλούσια bartending φαρέτρα του εμπειρίες από την Αγγλία μέχρι την Ιαπωνία και θητεία σε μερικές από τις πιο γνωστές bar της Ελλάδας και όχι μόνο. Στο βιογραφικό του συγκεντρώνονται σεμινάρια ανά τον κόσμο, consulting σε βραβευμένες μπάρες και επιτυχημένα bar project, όπως το tiki athens. Μαζί με τον Βασίλη Ρούσο είναι οι δημιουργοί της νεοσύστατης Ελληνικές εταιρίας Pony and Jigger. Μια σειρά από ποτά που φέρνουν στο προσκήνια τα outsiders και προσφέρουν καινούργιες πίνειν εμπερίες.

ponny

O Πέτρος Νερομυλιώτης φέτος κλείνει είκοσι χρόνια πίσω από τις μπάρες και μετράει χιλιόμετρα επιτυχίας ως bar manager στο Pere ubu, στο Pacha Ibiza, στο Drunk Sinatra και τον τελευταίο καιρό στον Κόκκινο Λωτό. Μαζί με το Γιάννης θα δώσουν ρεσιτάλ α λα pony and Jigger σε ένα party που αξίζει να πας!

Bitter Sweet
Άγιος Αθανάσιος Τρίκαλα

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα