fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το κυριακάτικο brunch στο St. George Lycabettus επιστρέφει

Το κυριακάτικο brunch στο St. George Lycabettus επιστρέφει

Too late for breakfast…. Too early for lunch… at the St. George it’s time for BRUNCH !!!

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου Κυριακάτικα Brunch στο κέντρο της Αθήνας επέστρεψε πριν από λίγες μέρες και πλέον δίνουμε ραντεβού με τους αγαπημένους μας ανθρώπους στον τελευταίο όροφο του  ξενοδοχείου St.George Lycabettus.

Ζήστε όμορφες στιγμές χαλάρωσης με φίλους και οικογένεια στο εστιατόριο La Suite Lounge απολαμβάνοντας τη βραβευμένη θέα της Ακρόπολης και της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

Στο πλούσιο buffet θα βρείτε φρέσκες σαλάτες, bagels, croissants, eggs benedict, tortillas, mini burgersκ.α.

Στo ολοκαίνουριο Health Corner θα βρείτε επιλογές vegan, gluten free (croissants, beyond meat burgers, pizza & crab cakes) αλλά και superfoods, energy boosters, το mix n match yogurt bar, cucumber & mint infused water και lemon & ginger shots.

Νέα προσθήκη, που αξίζει να δοκιμάσετε  είναι τα καινούρια Acai bowls, το crushed avocado toast, τα βιολογικά αυγά ποσέ με σπαράγγια από το à la carte μενού.

Το κυριακάτικο brunch στο St. George Lycabettus επιστρέφει - FlagInLife

Στο Sweet Corner δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Θα βρείτε  Red velvet muffins, mini donuts, cheese cake, carrot cake ,pancakes αλλά και το εντυπωσιακό συντριβάνι σοκολάτας που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Συντροφιά στους μικρούς μας φίλους θα κάνει για άλλη μία χρονιά η Nannuka, με δημιουργικά παιχνίδια κι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Παιδικό σινεμά& pop corn στο Screening Room 16:00 -18:00

Info:

Κυριακάτικο Brunch  12:00 – 16:00

Τιμή Buffet 35€ (Συμπεριλαμβάνεται καφές φίλτρου)

Παιδιά έως 10 ετών 15€

Κρατήσεις  210 741 6191

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα