fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το Crodino σας προσκαλεί για ένα Aperitivo χωρίς αλκοόλ

Το Crodino σας προσκαλεί για ένα Aperitivo χωρίς αλκοόλ

Tο Crodino, το Νο.1 μη αλκοολούχο Aperitivo στην Ιταλία, στηρίζει την καμπάνια «Dry January» και σας προσκαλεί στο Golden Hall στις 26, 27 & 28 Ιανουαρίου, για να απολαύσετε μια πραγματική εμπειρία αυθεντικού Aperitivo χωρίς αλκοόλ.

Η καμπάνια «Dry January» καθιερώθηκε το 2013 από τη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση «Alcohol Concern», και στοχεύει στην ανάδειξη ενός υγιούς lifestyle, διασκέδασης και κατανάλωσης ποτού. Με αφορμή τη μεταβατική περίοδο μετά τον εορτασμό των Χριστουγέννων, η καμπάνια προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να αποφύγουν το αλκοόλ για τις πρώτες 31 ημέρες του χρόνου.

To Crodino, στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία και στην χώρα μας. Γι’ αυτό τον λόγο, διοργανώνει μια μοναδική εμπειρία tasting στο Golden Hall, κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αυθεντικό ιταλικό Αperitivo χωρίς αλκοόλ, επιβεβαιώνοντας ότι μπορείς να είσαι ανοιχτός στη στιγμή με φίλους και να παραμένεις μέρος της παρέας ακόμα και αν επιλέξεις να μην καταναλώσεις αλκοόλ. Όσοι βρεθούν στο Golden Hall θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την καμπάνια “Dry January” και να δοκιμάσουν, το perfect serve του Crodino με πάγο και μία φέτα πορτοκάλι, την ιδανική επιλογή της παρέας για το απόλυτο aperitivo moment.

Το Crodino, οφείλει το πλούσιο γευστικό προφίλ, το άρωμα και τον ισορροπημένο συνδυασμό γλυκιάς και πικρής γεύσης του στην ανάμειξη 15 διαφορετικών βοτάνων, μπαχαρικών και ριζών, τα οποία αποτελούν μέρος της συνταγής του. Μια συνταγή που παραμένει μυστική και αναλλοίωτη 50 χρόνια τώρα, δημιουργώντας ένα μη-αλκοολούχο ποτό για όλες τις ώρες της ημέρας με εκλεπτυσμένες αρωματικές νότες, που προσφέρει την πιο απολαυστικά δροσιστική aperitivo εμπειρία. Αποτελώντας την επιτομή της Ιταλικής κουλτούρας, το Crodino, μας «ταξιδεύει» στην Ιταλία μέσα από την χαρακτηριστική του γλυκόπικρη γεύση εσπεριδοειδών και βοτάνων. Όλοι μπορούν να απολαύσουν ένα Crodino moment, είτε μετά τη δουλειά, με φίλους στην απογευματινή βόλτα, μετά τα ψώνια και στο brunch.

To αυθεντικό, μη αλκοολούχο ιταλικό Αperitivo Crodino, διανέμεται κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από την Beverage World, μέλος του Ομίλου Photos Photiades.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα