Καλεσμένος ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Στέλιος Σάκαλης από την Τοσκάνη
Φέτος, το Apallou Bar Ristorante συμπληρώνει 20 χρόνια πορείας στην εστίαση και το γιορτάζει με μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη ιταλική φινέτσα και υψηλή γαστρονομία.
Στις 9 Δεκεμβρίου, θα παραστεί στο Apallou Bar Ristorante Italiano, ένας από τους σημαντικότερους σεφ της γενιάς του, ο Στέλιος Σάκαλης, διεθνώς αναγνωρισμένος και βραβευμένος με αστέρι Michelin.

Ο σεφ Στέλιος Σάκαλης, με καταγωγή από την Ελλάδα και έδρα στην Τοσκάνη, έχει χαράξει εντυπωσιακή πορεία στη διεθνή γαστρονομική σκηνή. Την Τρίτη, 9/12 θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Executive Chef του Apallou Bar Ristorante Italiano, Θάνο Πήχα, σε ένα ειδικά σχεδιασμένο menu degustation, εμπνευσμένο από τις ρίζες της ιταλικής κουζίνας με σύγχρονες πινελιές και πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί αυτή την εμβληματική επέτειο με γαστρονομική υπεροχή, μοναδική ατμόσφαιρα και μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.
Κρατήσεις: +30 2310 2 25888
Πληροφορίες: www.apallou.gr