fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Τα TGI Fridays™ γιορτάζουν τα 25 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα
TGI F_25 YEARS PHOTO

Τα TGI Fridays™ γιορτάζουν τα 25 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα

Τα TGI Fridays™ κλείνουν τα 25 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα και μας προσκαλούν να συμμετέχουμε μαζί τους σε μία σειρά εορταστικών happenings από 4 Νοεμβρίου έως και 8 Δεκεμβρίου, σε όλα τα καταστήματά τους.

Θεωρώ πως πλέον τα TGI Fridays™ δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα είναι από τους πιο γνωστούς casual dining προορισμούς. Comfort φαγητό με γευστικό και μοναδικό χαρακτήρα, cocktails, bar food και λαχταριστά γλυκά είναι από τα στοιχεία που έχουμε συνηθίσει να τρώμε στα TGI Fridays™. Ο κατάλογος δεν μένει μόνο εκεί καθώς υπάρχουν επιρροές και πιάτα από ethnic κουζίνες, tex-mex και αμερικάνικες γεύσεις. Δεν είναι ψέμα άλλωστε ότι μερικά από τα signature πιάτα των TGI Fridays™ έχουν αποτυπωθεί χαρακτηριστικά στη μνήμη των καταναλωτών, όπως για παράδειγμα Jack Daniel’s® sauce και τα Potato Twisters.

fridays

Πάμε να δούμε μαζί μερικά TGI Fridays™ facts:

● Το πρώτο εστιατόριο TGI Fridays™ άνοιξε στις 15 Μαρτίου 1965 στη Νέα Υόρκη, στη γωνία των First Avenue και 63rd Street.
● Στην Ελλάδα ήρθαν το 1997 και σήμερα έχουν 9 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
● Στην Ελλάδα τα TGI Fridays™ πρωτοεμφάνισαν τα λαχταριστά Potato Twisters. Πάνω από 2 εκατομμύρια Potato Twisters έχουν καταναλωθεί κατά τη διάρκεια των χρόνων στα καταστήματά τους.
● Η φημισμένη Jack Daniel’s® sauce, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό για το πώς φτιάχνεται ακόμη και τώρα ενώ έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς που την απολαμβάνουν, σε πιάτα που είναι ορόσημο για τα TGI Fridays™ όπως τα Jack Daniel’s® Ribs και το Jack Daniel’s® Burger.

fridays

Φέτος λοιπόν τα TGI Fridays™ μας υποδέχονται με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων με επετειακά προϊόντα και πολλά events με δώρα.

● Επετειακή μπίρα Fridays™ Red (από 4 Νοε – 8 Δεκ)
● Charity Event σε συνεργασία με τον Δεσμό στις 7 Δεκεμβρίου, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την βραδιά θα διατεθούν προς μια δράση του οργανισμού.
● B’day parties σε όλα τα καταστήματα στις 8 Δεκ: με 2,5€ Fridays™ Classic Margarita, events με fireshows, contortion artists, επετειακά δώρα και μοναδικές εκπλήξεις!

Με τη γνωστή φιλοσοφία των TGI Fridays™ και το σύνθημα ”Ιn-Here-is-always-Friday” σίγουρα θα περάσετε όλοι πολύ καλά σε αυτά τα όμορφα events για τα 25 χρόνια λειτουργίας τους στην Ελλάδα.

www.tgifridays.gr

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα