fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Τα πιο γιορτινά events της Αθήνας αποκτούν λάμψη καιχαρακτήρα με την παρουσία του Schweppes
schweppes_festive

Τα πιο γιορτινά events της Αθήνας αποκτούν λάμψη καιχαρακτήρα με την παρουσία του Schweppes

Αυτές τις γιορτές το Schweppes μας προσκαλεί να αποχαιρετίσουμε τη χρονιά με χαρακτήρα και να κάνουμε αξέχαστα τα βράδια μας, μέσα από τη λάμψη που προσδίδει το brandστις πιο γιορτινές εκδηλώσεις της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές Νοεμβρίου,όλη η γκάμα των προϊόντων Schweppes είχε παρουσία στο Athens Bar Show στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 12.000 επισκέπτες να απολαύσουν το αγαπημένο τους cocktailή mocktail, αλλά και ιδιαίτερες προτάσεις mixability, στο εντυπωσιακό bar που είχε δημιουργήσει το Schweppes.

Παράλληλα, το premium Schweppes Bar υποδέχτηκε τους καλεσμένους των φετινών Θεατρικών Βραβείων Κοινού, που διοργάνωσε για 23η χρονιά το περιοδικό Αθηνόραμα, προσφέροντας ακόμα περισσότερη λάμψη σε μια οσκαρικού χαρακτήρα τελετή στο Μέγαρο Μουσικής.

Το Schweppes θαβρεθεί ως χορηγός και στο καθιερωμένο Xmas Party του EnLefko 87.7, στο Ρομάντσο, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, δίνοντας το στίγμα του στον εορταστικό χαρακτήρακαι της συγκεκριμένης βραδιάς.

Η παρουσία του Schweppes στις εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώνεται με το Schweppes Pop Up Bar, μια εντυπωσιακή κατασκευή,που θα βρίσκεται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, 18-20 Δεκεμβρίου, καλώντας τους καταναλωτές να δοκιμάσουν την ξεχωριστή απόλαυση που προσφέρουν οι γεύσεις Schweppes.

Ακολούθησε το Schweppes Greece στο Instagram για να γνωρίζεις πάντα όλες τις ενέργειες που διοργανώνει το αγαπημένο σου αναψυκτικό!

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα