fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
SUNRAY SPRITZers
SPRITZers SUNRAY

SUNRAY SPRITZers

Τα SUNRAY SPRITZers έκλεψαν τις εντυπώσεις στα Bartender Spirits Awards 2023

 

Τα απολαυστικά SUNRAY SPRITZers έλαβαν την ανώτατη διάκριση από την επιτροπή των Bartender Spirits Awards για το 2023. Συγκεκριμένα το Sunray Peach έλαβε το gold με 95/100 και το Sunray Strawberry έλαβε το double gold award με βαθμολογία 98/100.

«Είμαστε περήφανοι για τη βράβευση και χαρούμενοι που προϊόντα που επιλέγουμε για το χαρτοφυλάκιό μας διακρίνονται σε διεθνείς διαγωνισμούς και επιλέγονται από επαγγελματίες της εστίασης, καθώς πρόθεσή  μας είναι ακριβώς αυτό. Να προσφέρουμε δηλαδή επιλογές στους πελάτες μας που καλύπτουν με ποιοτικό και νεοτεριστικό τρόπο τις ανάγκες της δουλειάς τους.» δήλωσε ο Δώρης Τσολακίδης, Head of Marketing της Β.Σ.Καρουλιας που διανέμει το προϊόν. Στην Ελλάδα, φέτος το καλοκαίρι τα Sunray, θα δροσίσουν τους καταναλωτές σε επιλεγμένα σημεία εστίασης.

Μερικά λόγια για τα Bartender Spirits Awards

Tα βραβεία Bartender Spirits στοχεύουν στο να αναδυκνύουν τα καλύτερα αλκοολούχα ποτά για την αγορά on-premise στις ΗΠΑ. Χρησιμοποιώντας το tagline “Judged By Bartenders, Bar Managers and Buyers For The On-Premise Industry”, τα Bartender Spirits Awards αναγνωρίζουν και προωθούν την αριστεία στη βιομηχανία ποτών. Ο στόχος του διαγωνισμού είναι να παρέχει ανεξάρτητες και ειλικρινείς κριτικές για τα brands που στοχεύουν στην on premise αγορά. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα στη βιομηχανία μπαρ των ΗΠΑ, όλα με εκτενή εμπειρία.

Mερικά λόγια για τα SUNRAY SPRITZers

Tο SUNRAY είναι αλκοολούχο ποτό με ανθρακικό και χαμηλό αλκοολικό βαθμό (4%-5%). Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι : low cal, vegan, glouten free, no added sugar. Κυκλοφορεί σε φιάλη 330 ml και σε δυο γεύσεις:

 

 

Περισσότερες πληροφορίες www.karoulias.gr

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα