Ο σεφ Γιάννης Λουκάκης μαγειρεύει στη ‘Μούργα’ πιάτα που μυρίζουν θάλασσα και ιώδιο. Ρετρό διάθεση, ψαροφαγία επιπέδου και ανοιχτή κουζίνα για αυτό το παραδοσιακό γαστροκαφενείο του κέντρου.
Μούργα
Θεσσαλονίκη, Αγία Σοφία, Χριστοπούλου 12, Πίσω από την Αχειροποίητο
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Όλο το χρόνο μεσημέρι – βράδυ, Κλειστά τον Αύγουστο
Είδος κουζίνας: Ελληνική σύγχρονη
Chef: Γιάννη Λουκάκη
Διακρίσεις: Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (Αθηνόραμα), Αστέρι (FNL)
Τιμή: 30€
- 35€
Υπηρεσίες - Παροχές
Κλιματισμός
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Επικοινωνία
Τοποθεσία
Θεσσαλονίκη, Αγία Σοφία, Χριστοπούλου 12, Πίσω από την Αχειροποίητο