Παραδοσιακής αντίληψης ευχάριστη πλακόστρωτη αυλή στους τουριστικούς πεύκους. Ο σεφ Γιώργος Ιακωβίδης κινείται γευστικά σε δυο επίπεδα από την μια μεριά προτείνει πιάτα λαμβάνοντας υπόψιν της προτιμήσεις του καθημερινού τουρίστα ενώ ταυτόχρονα με ένα πιο περιορισμένο μενού κινείται σε πιο δημιουργικά επίπεδα αξιοποιώντας την ροδίτικη παράδοση.
Hellas
ΕΟ Λάρδου - Λίνδου 2007, Πεύκοι Ρόδου
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Μάιος - Οκτώβριος, καθημερινά από το απόγευμα
Είδος κουζίνας: Ελληνική σύγχρονη
Chef: Γιώργος Ιακωβίδης
Διακρίσεις: Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (Αθηνόραμα)
Τιμή: 15€
- 25€
Υπηρεσίες - Παροχές
Αξιοσημείωτη λίστα κρασιών
Κλιματισμός
Σερβίρονται τοπικές σπεσιαλιτέ
Γοητευτικό περιβάλλον
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Parking
Σερβίρει και έξω