fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Ο Γιάννης Αγγελάκας & 100°C – Νέα Ημερομηνία & Νέος Χώρος
aggelakas

Ο Γιάννης Αγγελάκας & 100°C – Νέα Ημερομηνία & Νέος Χώρος

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" - ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Opening: Kadinelia
Έναρξη: 21.00

Η προπώληση ξεκίνησε

Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλουν να προφητεύουν τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν, και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως, πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι άνθιζαν η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε.

Έτσι λοιπόν σε μια δυστοπική εποχή και μετά από σχεδόν τρία χρόνια (κατά τα οποία ετοίμασαν τον καινούργιο τους δίσκο που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Έχω κέφια»), ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει την μπάντα του, τους 100°C, και βγαίνουν ξανά στον δρόμο για μια σειρά από λάιβ σε… θερμοκρασία βρασμού. Στις 28 Σεπτεμβρίου έρχoνται στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη” για μια μεγάλη συναυλία στο τέλος του καλοκαιριού.

aggelakas

Τη συναυλία θα ανοίξουν τα Kadinelia, το world acoustic ντουέτο που δίνει νέο χαρακτήρα στα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας, ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Τα Kadinelia είναι ο Θανάσης Ζήκας και η Εύη Σεϊτανίδου. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

INFO
Τα εισιτήρια που είχαν ήδη εκδοθεί για την συναυλία ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία. Όσοι επιθυμούν ακύρωση και επιστροφή των χρημάτων μπορούν να την κάνουν σε συνεννόηση με τον φορέα έκδοσης εισιτηρίων της συναυλίας.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα