fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Μακεδονικός Χαλβάς: Έδωσε ενεργά το «παρών» στο φετινό 11ο Spetses Mini Marathon!
χαλβας

Μακεδονικός Χαλβάς: Έδωσε ενεργά το «παρών» στο φετινό 11ο Spetses Mini Marathon!

Ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρονιά το Spetses Mini Marathonκαι ο Μακεδονικός Χαλβάς ήταν εκεί, προσφέροντας απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες επισκέπτες του νησιού, που συμμετείχαν ή παρακολούθησαν το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας. Η φετινή, ενδέκατη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου, συγκεντρώνοντας παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έδωσαν ραντεβού στις Σπέτσες γιατο 11ο Spetses Mini Marathon και γιόρτασαν τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι» με θετική διάθεση.

Συνεχίζοντας τη μακροχρόνια στήριξή του στο μεγάλο αυτό αθλητικό event, ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσετο σύνθημα για την έναρξη της διοργάνωσης, με το καθιερωμένο δείπνο καλωσορίσματος που φέτος φιλοξενήθηκεστο εστιατόριο Bikini, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο αυτού, VIP, αθλητές και δημοσιογράφοι δοκίμασαν ένα μοναδικό μενού αλλά και τον Μακεδονικό Χαλβά σε γλυκές δημιουργίες!
Παράλληλα, οι χιλιάδες επισκέπτες του νησιού κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ατομικές μερίδες Μακεδονικού Χαλβά, το αγαπημένο έδεσμα που χαρίζει δύναμη και ενέργεια σε μικρούς και μεγάλους με την πλούσια γεύση του και την υψηλή διατροφική του αξία.

Φέτος, την ομάδα του Μακεδονικού Χαλβά εκπροσώπησαν επάξια ο πρώην πρωταθλητής κολύμβησης και προπονητής Χρήστος Μποφίλιος, η influencer Λία Μπαρόλα, ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας, η γυμνάστρια και χορογράφος Νικόλ Μαυρίδη, ο influencer Κώστας Αναγνωστόπουλος και η personal trainer Εύη Σκαρώνη.

Η μεγάλη διοργάνωση, που εδώ και 11 χρόνια προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις σε επισκέπτες και συμμετέχοντες, χάρισε και φέτος ξεχωριστές αθλητικές στιγμές και τίμησε το μότο του αγώνα «Νίκη είναι η Συμμετοχή». Παρόντες όπως πάντα στην τεράστια προσπάθεια, η τοπική κοινωνία, οι εθελοντές και η οργανωτική επιτροπή, που δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για αυτήν την ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού.

Φέτος τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της κυβέρνησης όπως η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης, αθλητές, μεταξύ των οποίων οι Απ. Χρήστου, Άλ. Κυνηγάκης, Ευ. Πλατανιώτη, Σ. Θώμογλου και Δ. Γκουντούρα αλλά και VIP του καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου.
Δώστε και εσείς ένα θρεπτικό boost στην καθημερινότητά σας με μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά πριν ή μετά από κάθε δραστηριότητα και γεμίστε την κάθε μέρα σας με ενέργεια!

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα