fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
H Tequila Don Julio μας θύμισε το πάθος που κρύβει μέσα της μέσα από ένα ταξίδι στην Μύκονο
don julio

H Tequila Don Julio μας θύμισε το πάθος που κρύβει μέσα της μέσα από ένα ταξίδι στην Μύκονο

Ένας σχεδιαστής κοσμημάτων. Ένας chef patissier. Mια ζωγράφος. Μια κεραμίστρια. Μία αρτοποιός. Έξι δημιουργικοί άνθρωποι συναντήθηκαν στη Μύκονο, μοιράστηκαν το κοινό τους πάθος για τη δουλειά τους, παίρνοντας έμπνευση από το νησί των ανέμων και φυσικά από την tequila Don Julio.

Η ιστορία αυτής της μοναδικής tequila είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον ιδρυτή της, τον Don Julio González και με αυτό που όριζε τη ζωή του: το πάθος για ό,τι έκανε. Αυτό το πάθος ενέπνευσε τη δημιουργία της πρώτης εκλεκτής tequila, της Don Julio. Όσο η φήμη αυτής της tequila ταξίδευε ανά τον κόσμο, ο Don Julio González παρέμεινε πιστός στην κοινότητα που έκανε το πάθος του πραγματικότητα. Διαμένοντας στην πατρίδα του, στο Jalisco, ίδρυσε ένα αποστακτήριο, όπου οι επόμενες γενιές θα εργαζόταν με πάθος για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία, αναβιώνοντας το πάθος ενός ανθρώπου που έφερε την επανάσταση στην tequila για πάντα. Η tequila Don Julio είναι η επιλογή για όσους τους οδηγεί το πάθος, η αφοσίωση και η αληθινή αγάπη σε όλους τους δρόμους τους. Το spirit που συνοδεύει τις γαστρονομικές στιγμές, αλλά και εκείνες της διασκέδασης σε πιο upbeat ρυθμούς. 

don julio

Το πάθος του ιδρυτή ταξιδεύει στο σήμερα, στην Μύκονο και ενσαρκώνεται σε 6 μοναδικούς artisans που εμπνέονται από τις γραμμές, την γη, την αλμύρα, το απέραντο γαλάζιο, τους ανθρώπους. 6 δημιουργοί «γράφουν» εικόνες, γεννούν συναισθήματα, που η κυκλαδίτικη γη απλόχερα τους δίνει και δημιουργούν με πάθος. H μεγάλη αγάπη και ο ενθουσιασμός για κάτι, η ολοκληρωτική αφοσίωση, η μεγάλη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα για την επίτευξη κάποιου στόχου ή την διατήρηση κάποιας αξίας.  Πάθος για την δημιουργία της tequila. Πάθος για την τέχνη. Πάθος για τους ανθρώπους. Πάθος για τον τόπο. Made with Pathos. Crafted with Devotion. #tasteofdevotion

don julio

Πάμε να τους γνωρίσουμε: 

Παΐσιος Μεντεσίδης, σχεδιαστής κοσμημάτων

“Το δικό μου πάθος είναι οι  Άγριες Υφές, οι  Ακανόνιστες γραμμές, τα Σημάδια του χρόνου.”

Ιάνθη Μιχαλάκη – Μαρία Αλαφούζου, αρτοποιός στο Kora

‘Το δικό μας πάθος είναι τα Τοπικά Βότανα, ο Αέρας και ο Ήλιος, το Έδαφος και η Γη.”

Κρίτων Πουλής, Chef Patisserie του Bon Bon Fait Maison 

“Το δικό μου πάθος είναι η Κυκλαδίτικη Αρχιτεκτονική, η Αλμύρα, ο Κοσμοπολίτικος χαρακτήρας​.”

Μελίνα Κόαν, ζωγράφος

“Το δικό μου πάθος είναι το Απέραντο Γαλάζιο, η Αύρα του Νησιού, η Φύση.”

Δήμητρα Γρίβα, κεραμίστρια

“Το δικό μου πάθος είναι οι Καμπυλότητες, η Αυθεντικότητα, οι Άνθρωποι.”

Όλα αυτά με οδηγό την Don Julio, μια μοναδική tequila, με εξαιρετικά ισορροπημένη και απαλή αίσθηση στον ουρανίσκο, με λεπτό άρωμα εσπεριδοειδών και βοτάνων που άφηνε μια δροσερή, υφάλμυρη επίγευση. Μια tequila γεμάτη πάθος.  

don julio

Στις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις, η Don Julio βρίσκει και πάλι τη θέση της στο κέντρο ενός τραπεζιού, με στόχο να μας φέρει κοντά στους αγαπημένους μας. Μας συναντά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στην Μύκονο, στον τόπο που χτυπάει η καρδιά των Κυκλάδων, σε ένα ονειρικό ηλιοβασίλεμα ή και λίγο αργότερα, δίνει γεύση στα gatherings και στις ανέμελες στιγμές που μας βρίσκουν με θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά και ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Η Don Julio είναι εκεί και το βράδυ, όταν ξεκινάει η festive διάθεση και αποτελεί αναμφίβολα την απόλυτη, glamorous επιλογή όλων των tequila lovers στα must-visit εντυπωσιακά venues του κοσμοπολίτικου νησιού.  Εκεί, σε αυτά τα τραπέζια, σε αυτές τις χαλαρές στιγμές είναι που οι δημιουργοί αντάλλαξαν απόψεις και βρήκαν έμπνευση για να δημιουργήσουν. Εκεί είναι που η tequila Don Julio τους ένωσε ακόμα πιο πολύ πνευματικά και δημιουργικά. 

#DonJulioTequila #DonJulioMykonos
#TasteOfDevotion

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα