fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Γιορτάζουμε το φετινό Old Fashioned week μαζί με το Woodford Reserve

Γιορτάζουμε το φετινό Old Fashioned week μαζί με το Woodford Reserve

Οι λάτρεις των cocktails και του bourbon ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της εβδομάδας Woodford Reserve Old Fashioned Week, που επιστρέφει για ακόμη μια χρόνια από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου, με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεύσεων και ενεργειών.

Το Old Fashioned Week αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία την οποία διοργανώνει φέτος για ακόμα μια χρονιά το Woodford Reserve, προσθέτοντας το δικό του άρωμα. Μέσα σε 7 μέρες γιορτάζουμε την ιστορία, την επιρροή και τη συνεχιζόμενη δημοτικότητα του Old Fashioned cocktail. Στη χώρα μας, συμμετέχουν συνολικά 40 γνωστά μπαρ από ολόκληρη την Ελλάδα, που μας υπόσχονται απολαυστικές δημιουργίες. Το κοινό, θα μπορεί να απολαύσει πέρα από τη vintage εκδοχή του cocktail, και άλλους μοναδικούς συνδυασμούς που εμπνέονται από τα ίδια τα μαγαζιά και τους bartenders, αλλά και από την ιδιαίτερη γεύση του Woodford Reserve.

Το Woodford Reserve είναι ένα εξαιρετικά απαλό, γευστικό bourbon, με πλούσιο και γεμάτο σώμα και με μια εκλεπτυσμένη γκάμα γεύσεων, που το κάνει το ιδανικό συστατικό για τη δημιουργία απολαυστικών cocktails. Η μεστή γεύση του στην οποία κυριαρχούν η καραμέλα, η σοκολάτα και οι νότες μπαχαρικών καθώς και το τελείωμά του που αφήνει έντονη επίγευση, το έχουν καταστίσει ένα από τα καλύτερα bourbons παγκοσμίως, μεταξύ κοινού και κριτικών.

Το Old Fashioned είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κλασικά κοκτέιλ στον κόσμο, που φτιάχνεται με την ανάμειξη bourbon και ενός αρωματικού bitter και σερβίρεται συνήθως με μια φλούδα πορτοκαλιού σαν γαρνίρισμα. Το ποτό, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Κεντάκι των Ην. Πολιτειών τη δεκαετία του 1880, και διαδόθηκε άμεσα σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν και αποτελεί ένα απλό cocktail στη σύνθεσή του, αφήνει άφθονο χώρο για δημιουργία!

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το Old Fashioned Week, παρέα με το super premium bourbon Woodford Reserve! Μπορείτε να βρείτε όλα τα bars που συμμετέχουν εδώ.

Facebook:
@woodfordreserve

Instagram:
@woodfordreserve

Website:
https://www.woodfordreserve.com/

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα