fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το Hard Rock Cafe Athens γιορτάζει με cocktails γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας
Hard Rock Cafe Athens

Το Hard Rock Cafe Athens γιορτάζει με cocktails γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

Από 9 έως 12 Μαΐου, οι μαμάδες έχουν την τιμητική τους στο Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι, καθώς οι δημιουργικοί του mixologists έχουν ετοιμάσει 3 δροσερές επιλογές σε cocktails ειδικά για τη γιορτή της μητέρας!

 

Για 4 ημέρες, με αποκορύφωμα στις 12 Μαΐου, οι επισκέπτες του Hard Rock Cafe Athens θα απολαύσουν ένα cocktail menu-έκπληξη. Εάν είστε μεγάλη παρέα ή αν θέλετε πραγματικά να διασκεδάσετε και να γιορτάσετε τη/τις μητέρα/ες της καρδιάς σας, τότε επιλέξτε Mimosas To Share και δημιουργήστε μόνοι σας, τις Mimosas που θέλετε έχοντας στη διάθεσή σας όλα τα υλικά: φρούτα του πάθους, χυμός πορτοκάλι, κράνμπερι, γκουάβα ανανά, φρέσκα μούρα και φυσικά, μια ολόκληρη φiάλη ξηρό, αφρώδη οίνο, Proseccco.

Φυσικά, μπορεί να προσαρμοστεί και ατομικά με την ίδια νοοτροπία. Επιλέξτε Fresh Mimosa και διαλέξτε ανάμεσα σε χυμό passion fruit, πορτοκάλι, κράνμπερι ή γκουάβα ανανά και συνδυάστε το μαζί με παιχνιδιάρικο Prosecco. Για όσους προτιμούν κάτι πιο κλασικό, το Hard Rock Cafe Athens έχει δημιουργήσει ένα πιο σύγχρονο twist σε ένα διαχρονικά αγαπημένο ποτό, μια ωδή σε κάθε μητέρα, Mom-Jito: έξτρα φρουτώδες και αρωματικό μείγμα από μάνγκο, φρέσκο ανανά, μοσχολέμονο, μέντα και ρούμι Bacardi.

Το Hard Rock Cafe Athens γιορτάζει με cocktails γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας - FlagInLife

Η επικείμενη γιορτή της μητέρας είναι η καλύτερη ευκαιρία και η πιο γλυκιά αφορμή για να εκφράσουμε όλοι τα συναισθήματά μας στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μας. Είτε μας έφερε στον κόσμο είτε μας μεγάλωσε, η μητέρα είναι πολλά περισσότερα από ένα πρόσωπο: είναι ο πιο μεγάλος ρόλος που μπορούμε να υπηρετήσουμε. Το Hard Rock Cafe Athens, κατανοώντας πλήρως τη σημασία της μητέρας, θα προμηθεύσει όσα παιδάκια συνοδέψουν τη μαμά τους στις 12 Μαΐου με καλλιτεχνικά υλικά, προκειμένου να δημιουργήσουν μια μοναδική και ξεχωριστή κάρτα αφιερωμένη σε εκείνη, όπως ακριβώς θέλουν οι μικροί rockstars!

Επισκεφτείτε το Hard Rock Cafe Athens και γιορτάστε την ημέρα της μητέρας, όπως σας αξίζει: με φρέσκες Mimosas, τους αγαπημένους σας, τα παιδιά σας και τις καλύτερες μουσικές της πόλης. Κλείστε θέση τώρα!

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα