fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Άρωμα Ιταλίας, με πρωταγωνίστρια τη Grappa Nonino

Άρωμα Ιταλίας, με πρωταγωνίστρια τη Grappa Nonino

Άρωμα Ιταλίας “μύρισε” στο Alexander’s Cigar Lounge του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στη βραδιά γευσιγνωσίας που διοργάνωσε, με πρωταγωνίστρια τη Grappa Nonino

Το “ελιξίριο των Ιταλών”, τη διεθνούς φήμης και πολυβραβευμένη Grappa Nonino, είχαν την τύχη να δοκιμάσουν όσοι παρευρέθηκαν στη βραδιά γευσιγνωσίας που διοργανώθηκε στο Alexander’s Cigar Lounge, του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Πριν λίγες μέρες, η Elisabetta Nonino, κόρη της ομώνυμης οικογένειας-“θρύλος”, που έχει ταυτίσει το όνομά της με την επανασύσταση της grappa, μύησε τους παρευρισκόμενους, στο μαγικό κόσμο του ιταλικού αποστάγματος, στα μυστικά της παραδοσιακής-artisanal και συνάμα πρωτοποριακής τέχνης που ακολουθεί η οικογένεια για την απόσταξη. Χαρακτηριστικά που της χάρισαν επάξια, το βραβείο του “Καλύτερου Αποστακτηρίου στον κόσμο το 2019 – Wine Enthusiast”.

Η Elisabetta Νonino, ξεδίπλωσε την ιστορία, την παράδοση, αλλά και την καινοτομία των προϊόντων Nonino, που θεωρούνται, καθόλου τυχαία, “πρεσβευτές” της grappa, παγκόσμια. Παράλληλα, ο Head Sommelier, Ευάγγελος Ψωφίδης και ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης “ενορχήστρωσαν” μία εξαιρετική βραδιά, σχεδιάζοντας ένα ειδικό μενού και ένα μοναδικό food pairing, αναδεικνύοντας τις γευστικές δυνατότητες της υπέροχης αυτής grappa, καθώς και την απόλυτη σύνδεση της γκάμας Nonino, με τη γαστρονομία.

Τα προϊόντα Nonino, διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας, από τον Απρίλιο του 2017, συμπληρώνοντας το portfolio των premium spirits που εκπροσωπεί και προωθεί η εταιρεία .

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα