fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Αποστακτική περίοδος για το Δεκαράκι: Από τον καρπό στο τέλειο τσίπουρο!
Αποστακτική_περίοδος_για_Δεκαράκι

Αποστακτική περίοδος για το Δεκαράκι: Από τον καρπό στο τέλειο τσίπουρο!

Στη σκιά της δημιουργίας του πολύτιμου Δεκαράκι Μονοποικιλιακού Τσίπουρου, φωτίζονται τα πιο όμορφα συναισθήματα!

Το Φθινόπωρο σηματοδοτεί την έναρξη της αποστακτικής περιόδου για την πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακού τσίπουρου Δεκαράκι, το Μοσχάτο, τη Μαλαγουζιά και τον Ροδίτη Αλεπού.   

Χάρη στον μονοποικιλιακό τους χαρακτήρα, το Δεκαράκι Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης Αλεπού, προσλαμβάνουν στο μέγιστο τα ποιοτικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της αντίστοιχης εκλεκτής ποικιλίας στέμφυλων από την οποία προέρχονται και ξεχωρίζουν για τον διακριτό αρωματικό τους χαρακτήρα. Τα αρώματα από τα στέμφυλα, αναδύονται και ενισχύονται μέσα από τη διαδικασία της πολλαπλής επαναπόσταξης η οποία απαιτεί χρόνο, υπομονή και πραγματοποιείται παραδοσιακά μέσα σε ελληνικούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Η τέχνη και τα μυστικά της απόσταξης σε συνδυασμό με το σχολαστικό, κλειστό κύκλωμα παραγωγής – από την αρχή ως το τέλος- είναι το «κλειδί» που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα, την κρυστάλλινη «σαν διαμάντι» καθαρότητα και το μοναδικό χαρακτήρα για το  Δεκαράκι Μονοποικιλιακό τσίπουρο- που δίνει νέα διάσταση στην έννοια του τσίπουρου.

Το κάθε Δεκαράκι χάρη στον παραδοσιακό και μοναδικό χαρακτήρα του αποτελεί μια γευστική εμπειρία που αναδεικνύει τις παραδόσεις του τόπου μας και απογειώνει την κάθε περίσταση. Το εκρηκτικό Μοσχάτο, από την ερυθρή ποικιλία Μοσχάτο Τυρνάβου έχει καθαρό, έντονο, εκρηκτικό κι αρωματικό χαρακτήρα που γίνεται αισθητός από την πρώτη γουλιά.  Ο αρμονικός Ροδίτης Αλεπού, από τη ροζέ ποικιλία Ροδίτη Αλεπού, αποτελεί το κλασικό, διαχρονικό τσίπουρο της οικογένειας που διαθέτει ισορροπία, αρμονία και κλασική, γεμάτη γεύση. Η αρχοντική Μαλαγουζιά, από τη λευκή ποικιλία Μαλαγουζιά, αποτελεί ένα φινετσάτο τσίπουρο με αρωματικό, διακριτό και κομψό χαρακτήρα τα αρώματα του οποίου μεγεθύνονται στο στόμα και επιμένουν στην επίγευση.

Μπορεί ο καιρός να ήταν άστατος με ξαφνικές μπόρες στα τέλη Αυγούστου, όμως η προηγούμενη καλοκαιρία εξασφάλισε καταπληκτική σοδειά και για τις τρεις ποικιλίες και υπόσχεται τσίπουρα υψηλής ποιότητας και ασυναγώνιστης γεύσης.

Απολαύστε την πλούσια νέα σοδειά Δεκαράκι Μοσχάτο, Ροδίτη Αλεπού & Μαλαγουζιά. Ανακαλύψτε το Δεκαράκι που σας ταιριάζει και απογειώστε την κάθε περίσταση.

Καλή απόλαυση!

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα