fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
4 bars στην Αθήνα για ξέφρενο χορό 

4 bars στην Αθήνα για ξέφρενο χορό 

Που πάμε για να διασκεδάσουμε, να πιούμε και να ξεβιδωθούμε μέχρι πρωίας; Αν θες να μάθεις, keep reading γιατί σου έχουμε τα 4 bars στην Αθήνα που είναι τα κατάλληλα για να δείξεις τις χορευτικές σου ικανότητες!

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες να πας σε ένα bar και να χορέψεις μέχρι να ξημερώσει; Να παίζει εκείνη τη μουσική που θα σε κάνει να μην μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα ούτε ένα λεπτό και οι υπόλοιποι θαμώνες του bar να έχουν ακριβώς το ίδιο vibe και mood; Η αλήθεια είναι πως εγώ έχω αναζητήσει αρκετές φορές τέτοια μαγαζιά καθώς στις μέρες μας είναι αρκετά δυσεύρετα. H διάθεση της πλειονότητας του κόσμου ταιριάζει πιο πολύ στο χαλαρό μπαράκι που σερβίρει κρασάκι και παίζει στο background μία ουδέτερη μουσική, παρά στον ξέφρενο χορό στα dance floors. Αν λοιπόν είσαι και εσύ σαν εμένα στην αναζήτηση τέτοιων μπαρ, σου έχω τη λύση! Keep reading για να ανακαλύψεις 4 bar στην Αθήνα για dance party μέχρι πρωίας. 

Knave Bar 4 bars στην Αθήνα για ξέφρενο χορό  - FlagInLife

Αγαπημένο μου bar, στην αρχή των Εξαρχείων, που μαζεύει κόσμο από νωρίς το βράδυ για χαλαρό ποτάκι και γεμίζει με κόσμο που θέλει να χορέψει σε ρυθμούς dance party, μέχρι νωρίς τα ξημερώματα. Ειδικότερα και προς το τέλος της εβδομάδας, το Knave φιλοξενεί διάφορους DJs, οι οποίοι μετατρέπουν τον εσωτερικό χώρο του bar σε dance floor. 

Η αλήθεια είναι πως και τις Παρασκευές, αλλά και όλο το Σαββατοκύριακο μαζεύει πολύ κόσμο, όμως σίγουρα δεν υπάρχει αυτή η αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στα clubs των καιρών μας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη λύση γι αυτούς που θέλουν να χορέψουν σε όλες τις 90s, 00s και σημερινές επιτυχίες και να περάσουν καλά με τους φίλους τους, χωρίς να χρειάζεται να στριμωχτούν και να ποδοπατηθούν σε κάποιο club. 

Διευθ: Ασκληπιού 22, Εξάρχεια / Τηλ: 6983601870 / Ωράριο: καθημ. 18:00-02:00, Παρ-Σαβ. 18:00-03:00

 

Ντισκομπάλα4 bars στην Αθήνα για ξέφρενο χορό  - FlagInLife

Ακόμη ένα μαγαζί που λατρεύω, καθώς με το που πατήσεις το πόδι σου στην Ντισκομπάλα το mood σου θα εκτοξευθεί. Παίζει κυρίως μουσική ντίσκο, 70s και 80s και σίγουρα είναι το ιδανικό μαγαζί και για πιο μεγάλες ηλικίες. H αλήθεια είναι πως δεν έχει τόσο τα vibes του bar του 2024 αλλά έχουν καταφέρει να ανοίξουν μία σύγχρονη ντισκοτέκ, όπως αυτές που λειτουργούσαν στις παλιές καλές εποχές. 

Μην σας τρομάξει η έννοια της ντισκοτέκ, στην Ντισκομπάλα σας εγγυώμαι ότι θα περάσετε φανταστικά, θα χορέψετε μέχρι το πρωί και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Η playlist με τα τραγούδια είναι από τις καλύτερες για να κουνηθείς στο dance floor και ειδικά αν έχεις καλή παρέα που ακολουθεί αυτό το party mood, η βραδιά σου θα είναι μαγική. 

Διευθ: Δελφών 4, Κολωνάκι / Τηλ: 210 3637752/ Ωράριο: Παρ-Σαβ. 22:00 – 5:00

 

The Bank Job4 bars στην Αθήνα για ξέφρενο χορό  - FlagInLife

Η επόμενη στάση μας είναι στο Bank Job, μία από τις τελευταίες μου, δεν θα έλεγα ανακαλύψεις, γιατί το γνωρίζω πολλά χρόνια το μαγαζί, θα έλεγα όμως επισκέψεις, αφού τον τελευταίο καιρό το τίμησα αρκετά. Το Bank Job είναι το κλασσικό μπαράκι με τα ψηλά τραπεζάκια και τα σκαμπό στο πεζοδρόμιο, που όμως όσο κυλάει το βράδυ, ο εσωτερικός χώρος του μετατρέπεται στο πιο fun dance party. 

Πέρα από τα πολύ ποιοτικά ποτά και cocktail που έχει το Bank Job, τα vibes είναι unmatched, όπως λέει και η νεολαία. Οι μουσικές επιλογές είναι από τις καλύτερες που έχω ακούσει σε bar, με όλα τα hits να παίζουν το ένα μετά το άλλο. Τρίτες και Πέμπτες έχει και ξεχωριστά party όπου γίνεται χαμός. Βάλτο σίγουρα στην λίστα σου με τα to go, για το επόμενο ξέφρενο χορευτικό βράδυ. 

Διευθ: Κολοκοτρώνη 13, Αθήνα / Τηλ: 69 40634363/ Ωράριο: Καθημερινά: 19:00 – 3:00

 

Django Bar4 bars στην Αθήνα για ξέφρενο χορό  - FlagInLife

Last but not least, η τελευταία μας στάση είναι στα βόρεια, ώστε να μην αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο, και είναι το Django. Αν δεν το έχεις ξανακούσει σίγουρα δεν είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να χορεύουν μέχρι το πρωί. Στο Django σίγουρα δεν πας για να κάτσεις να πιείς χαλαρά το ποτάκι σου ή τουλάχιστον αυτό το κάνουν όσοι κάθονται στα τραπεζάκια έξω. 

Με το που μπεις, η μουσική σε ξεσηκώνει και κανείς δεν μπορεί να μείνει ακίνητος. Όλες οι παρέες ενώνονται και γίνονται μία και όλοι χορεύουν σε ρυθμούς hip hop, rnb, pop αλλά και γενικότερα στο Django θα παίξουν όλα τα top songs από κάθε δεκαετία και χρονιά. 

Διευθ: Δροσίνη 5, Κηφισιά / Τηλ: 69 59995502/ Ωράριο: Καθημερινά: 20:30 – 5:00

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα