fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Τα TGI Fridays™ γιορτάζουν 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα  
Bacon Crusted Ribs

Τα TGI Fridays™ γιορτάζουν 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα  

Ποιοτικό comfort φαγητό, εμβληματική διακόσμηση, χαρούμενο προσωπικό και κορυφαίοι μπάρμαν, συνθέτουν την πληθωρική ατμόσφαιρα των TGI Fridays™ που δημιουργούν μαγικές αναμνήσεις από το 1997, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Eλλάδα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των επισκεπτών τους, τα TGI Fridays™ ανανεώνουν διαρκώς το μενού τους με νέα πιάτα δίνοντάς τους αφορμές να επιστρέφουν για να ζήσουν ξανά και ξανά την αίσθηση της Παρασκευής, κάθε μέρα και ώρα, όπως κάνουν εδώ και 25 χρόνια.

Christmas Pumpkin Soup
Christmas Pumpkin Soup

Η συνήθεια που λέγεται TGI Fridays™ έφερε στην Ελλάδα signature γεύσεις από ethnic κουζίνες, tex-mex και αμερικάνικες επιρροές, διευρύνοντας τους γευστικούς ορίζοντες. Η φημισμένη Jack Daniel’s® sauce, με τη μυστική συνταγή από το Tennessee, τα Jack Daniel’s® Ribs και το Jack Daniel’s® Burger, τα διάσημα Potato Twisters, τα sizzling fajitas, τα nachos, οι μοναδικές enchiladas και τα χορταστικά chimichanga, αποτελούν διαχρονικά πλέον αγαπημένες επιλογές, μαζί με ελκυστικές προτάσεις για brunch, που περιλαμβάνουν eggs Benedict, avocado on toast, bagel BLT sandwich και super food bowls.

Η δυνατή φιλοσοφία στα coctails που διατρέχει την εμπειρία στα  TGI Fridays™ όλα αυτά τα χρόνια, αναγνωρίστηκε από το ξεκίνημά τους. Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Tom Cruise στην ταινία Cocktail εκπαιδεύτηκε στην τέχνη του bartending και του flair, από bartender των TGI Fridays™ στην Αμερική. Και βέβαια, παραμένει ισχυρή, με εμπνευσμένα κοκτέιλ, την διαχρονική signature Fridays™ Margarita να θεωρείται “The Best in Town” και την Spicy Pineapple Margarita να τη συναγωνίζεται σε δημοφιλία.

Chocolate Peanut Butter Layer Cake
Chocolate Peanut Butter Layer Cake

Η οικεία, φιλική και γεμάτη ενέργεια ατμόσφαιρα, η χαρακτηριστική διακόσμηση που κρύβει μικρά συμβολικά μυστικά, όπως η προπέλα αεροπλάνου που είναι τοποθετημένη σε κάθε TGI Fridays™ bar και συμβολίζει τη μηχανή που κινεί την επιχείρηση, αλλά και η κωπηλατική λέμβος που συμβολίζει την ομαδικότητα που επιδεικνύεται για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων, διαμορφώνει το μοναδικό σκηνικό για αξέχαστες συναντήσεις με τους φίλους, την οικογένεια, τους συνεργάτες.

Η συνήθεια που λέγεται TGI Fridays™ μετράει 25 ανεπανάληπτα χρόνια στην Ελλάδα και συνεχίζει να δημιουργεί εμπειρίες με όραμα και αξίες, χτίζοντας, χρόνο με το χρόνο το πιο φανατικό κοινό του casual dining.

TGI FRIDAYS™
www.tgifridays.gr

Follow @tgifridaysgr
Facebook | Instagram | Tiktok 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα