fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Ήπια METAXA σε μέρη που δεν φανταζόμουν ποτέ στην Ίο
metaxa

Ήπια METAXA σε μέρη που δεν φανταζόμουν ποτέ στην Ίο

Ένα διήμερο με ηλιοβασιλέματα, Metaxa sour και βόλτες σε μέρη που δεν τα περιμένεις σε ένα νησί που τελικά δεν είναι μόνο party αλλά πολλά περισσότερο και όσον αφορά τα μαγαζιά και τις παραλίες και τα ακατέραργαστα τοπία. Εμείς τα γυρίσαμε με οδηγό το Metaxa και περάσαμε πολύ ωραία! Ιδού όσο κάναμε για να πάρετε ιδέες για την επόμενη σας εξόρμηση στην Ίο.

metaxa

Την Ίο την είχα πάντα στο μυαλό μου ως το νησί των parties, του κακού αλκοόλ και των μεθυσμένων Ιταλών. Μία πρόσκληση από το METAXA με τίτλο Taste the Unexpected με έκανε να αναθεωρήσω και να δω ότι η Νιός, όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι έχει καλά κρυμμένες ομορφιές που αξίζει κανείς να τις απολαύσει με ένα καλό ποτό. Στην προκειμένη περίπτωση με ένα 12άρι METAXA ή με κάποιο δροσιστικό κοκτέιλ από αυτά που έχει επιμεληθεί η ομάδα του ΜΕΤΑΧΑ.

Έχοντας δεχτεί την καλύτερη υποδοχή στο Yialos Ios Hotel με μινιατούρες 12άρια METAXA βάλαμε πλώρη για να ανακαλύψουμε τα καταγάλανα νερά του νησιού με ένα ιστιοπλοϊκό. Εκεί, οι μινιατούρες φάνηκαν χρήσιμες καθώς μία βόλτα στο Αιγαίο χρειάζεται και την κατάλληλη γευστική συνοδεία.

demy

Λίγο φαγητό στην Κουμπάρα, που ολοκληρώθηκε και πάλι με κονιάκ, και βουρ για να προλάβουμε το amber hour στο Ios Club, το υπέροχο ηλιοβασίλεμα που έκανε τον ουρανό και το ποτό μας να έχουν το ίδιο κεχριμπαρένιο χρώμα.

Όπως συστήνει το  ΜΕΤΑΧΑ «Η απόλαυση ξεκινά αργά το απόγευμα, την ώρα που ακόμα ο ουρανός έχει τα υπέροχα κίτρινα χρώματα του ήλιου, ιδανική στιγμή να τη συνδυάσει κανείς με τις απαλές και φρουτένιες νότες που κρύβει το ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων. Καθώς κυλάει η μέρα, το κίτρινο δίνει τη θέση του στο βαθύ πορτοκαλί, τη μαγική ώρα του ηλιοβασιλέματος, κατάλληλη, για το πλούσιο, γεμάτο και πολύπλοκο METAXA 7 Αστέρων. Το amber hour είναι το υπέροχο και γλυκό κλείσιμο μιας ημέρας που την ίδια στιγμή σηματοδοτεί και την αρχή μιας μοναδικής βραδιάς, μια στιγμή που ταιριάζει απόλυτα με τη spicy & έντονη γεύση του METAXA 12 Αστέρων».

Αντίστοιχα, την επόμενη ημέρα το δεύτερο ηλιοβασίλεμά μας στην Ίο το απολαύσαμε από το Liostasi Hotel  HYPERLINK “https://www.liostasi.com/”& HYPERLINK “https://www.liostasi.com/” Suites κοντά στη χώρα. έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την τριλογία των Amber Hour METAXA Cocktails (METAXA 5 stars & Tonic, METAXA 7 stars Peach Spritz και METAXA  12 stars Sour) και στη συνέχεια το μενού με την υπογραφή του σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου (σε εκτέλεση του Χρήστου Κανουλά) στο Grandmas, το εστιατόριο του ξενοδοχείου.

boy metaxa

Φυσικά, επειδή Ίος χωρίς χορό δεν γίνεται, κάθε ηλιοβασίλεμα το ακολουθούσε μία στάση από το Doors, το αγαπημένο beach bar δίπλα στο λιμάνι το οποίο είχε μετατραπεί σε METAXA  Pop Up Bar, δοκιμάζοντας cocktails με βάση το αγαπημένο απόσταγμα.

Λίγες ημέρες νωρίτερα…

Λίγες ημέρς νωρίτερα, τέσσερα πρόσωπα που εξελίχθηκαν σε παρέα, ανακάλυψαν κι εκείνα την unexpected πλευρά της Ίου, παρέα με το κεχριμπαρένιο, ελληνικό, ποτό, METAXA.

Η Demy, η Liia, ο Μιχαήλ Άγγελος, και ο Ραφαήλ γνώρισαν την Ίο και τα δροσερά ΜΕΤΑΧΑ απεριτίφ και cocktails, με ελληνικά αρώματα, και έχτισαν τη δική τους καλοκαιρινή ιστορία με «σημαία» το μήνυμα «Taste The Unexpected». Κι όπως λένε κι από την METAXA; Μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, συναντάμε όλες τις αξίες και τα χαρακτηριστικά του ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων. Απολαύστε το. Και το ποτό και το βίντεο.

Διεύθυνση Παραγωγής: Dudette PR
Creative & Style Director: Αννούσα Μελά.
Director Photographer: Κοσμάς Κουμιανός

Camera, video editing, post production: Στάθης Καλλιγέρης
Assistant: Θωμάς Γκαζέλης 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα